Τα σπίτια των αδερφών μου είναι δίπλα στο δικό μου (μια βλακώδης ιδέα του πατέρα μου, αν είχα την επιλογή δεν θα το επέτρεπα αλλά τα μπετά ρίχτηκαν οταν ημουν ανήλικος)
Η μεγάλη μου αδερφή είναι παντρεμένη με έναν τυπο που δεν μιλάει ούτε στη δική του οικογένεια ούτε στη δική μας και κυκλοφορούν φήμες στο χωριό για αυτόν ότι είναι περίεργος (φήμες που αληθεύουν κατά τη γνώμη μου)
Πριν μερικά χρόνια πιαστηκαμε στα χέρια (μου επιτέθηκε) όταν του ζήτησα να μιλάει καλύτερα στην άλλη μου αδερφή (όχι αυτή με την οποία είναι παντρεμένος, στη μεσαία) Με έπιασε απο το παντελόνι (είναι ογκώδης, παχύς και ψηλος) και με πήρε σε μέρος που δεν υπήρχαν κάμερες και άρχισε να με κλωτσαει. Μέχρι τότε τον ασφαλιζε ο πατέρας μου στο ξενοδοχείο, μετά από αυτό τον απελυσε και δεν ξανάρθε στο ξενοδοχείο. Μετά, δύο χρόνια πριν, μου έκλεψε κάτι πράγματα που είχα στην αυλή. Ήταν τότε που μετακομιζα. Είχα μέσα κάτι εσώρουχα, ένα κινητό και κάτι αλλα προσωπικά μου έγγραφα.
Μετά από αυτό πάλι έγινε, όπως ήταν λογικό, φασαρία μεταξύ μας, και ήρθε να με βρει στης γιαγιάς μου και προσπάθησε να με χτυπήσει με το μπαστούνι της.
Πέρυσι, άφησε ελεύθερα τα σκυλιά του και μου σκότωσαν μια από τις γατες.
Του έχω κάνει έως τώρα μια καταγραφή στην αστυνομία (στον πρώτο ξυλοδαρμό μου) και μια μήνυση για τη γάτα. Η μήνυση δεν έχει ακόμα εκδικαστεί.
Η αδερφή μου το καλοκαίρι είχε έρθει με σκισμένο μάτι στο ξενοδοχείο γιατι αυτός της πέταξε μια μπαταρία στο πρόσωπο. Πλέον έχουν και ένα μωρό ενός ετους μαζί. Πολλές φορές τσακώνονται. Της λέμε όλοι εδώ και χρόνια να τον χωρίσει, αλλά δεν καταλαβαίνει. Τέλος πάντων, δεν με αφορά τι κάνει στη ζωή της, αυτό που με ενοχλεί είναι που ο τύπος είναι εμφανώς επικινδυνος και πρέπει να τον ανέχομαι. Κάνει συνέχεια ζημιές στη μεριά μου, πετάει σκουπίδια και γενικά είναι προκλητικός. Έχω βίντεο, αλλά ακόμα και με τα βίντεο η μεγάλη μου αδερφή τα αρνείται όλα. Είναι μαζί του λόγω ανασφάλειας.
Κάθε φορά που συναντιομαστε στην αυλή, όπως και πριν μισή ώρα, με κοιτάει έντονα και απειλητικα. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. Νομίζω εκτός των άλλων ότι πάσχει από κάτι, ίσως ελαφρύ αυτισμό, γιατί πάντα μιλάει πολυ αργά, εχει θεματα επικοινωνιας.Γενικά έχει πολυ περιεργη συμπεριφορά και είναι πολύ αντικοινωνικος. Είναι ο ορισμός του κοινωνικοπαθη και ίσως του ψυχοπαθή. Ειχε τη ψυχραιμία να πιάσει το ξεκοιλιασμενο πτώμα της γατας για να το εξαφανίσει , πριν έρθει η αστυνομία (είχα βγάλει φωτογραφίες βεβαια)
Είναι ακριβώς το άτομο που θα διαπραττε γυναικοκτονια. Έχει εκφραστεί σεξιστικα για την αδερφή μου. Γενικά είναι ένα τομάρι. Κάθε φορά που με κοιτάει απεολητικα, φυσικά δεν αποστρεφω το βλέμμα, αλλά τον κοιτάω κι εγώ. Είναι όμως κουραστικό να μην νιώθεις ασφαλής στο ίδιο σου το σπίτι. Είναι μια μορφή κακοποίησης. Και το κάνει επίτηδες, όταν δεν υπάρχουν μάρτυρες.