Originally Posted by
Pitz
ireneandria, καταλαβαίνω τον πόνο σου γιατί και γω έχω περάσει πολλά και μπορώ να αισθανθώ τα συναισθήματα λύπης,της ανασφάλειας και το άγχος που κουβαλάς μέσα σου όλα πολλαπλάσιασμένα επί 1000 καταλαβαίνω έχω φτάσει και γω στο παρά τρίχα να αυτοκτονήσω έπασχα από ψυχωτική κατάθλιψη και ο σύντροφός σου σε έχει πονέσει πολύ και η φάση που περνάς σίγουρα έχει πολύ πόνο , αλλά μπορώ με βεβαιότητα να σου πω,ότι αυτό που περνάς δεν θα κρατήσει για πάντα, γιατί τα πράγματα δεν είναι ποτέ σταθερά, αλλάζουν,και αφού έχεις πιάσει πάτο,από εκεί και πέρα οτιδήποτε άλλο αποτελεί άνοδο,να ακούσεις τον ψυχίατρο σου γιατί τώρα που είσαι σε σύγχυση δεν έχεις καθαρή σκέψη και ο ψυχίατρος ξέρει να σε κατευθύνει ,να πας λοιπόν και σε κλινική αν χρειαστεί,ότι σου λέει ο γιατρός, είπαμε, οτιδήποτε πέρα από τον πάτο είναι πρόοδος ,δεν έχεις κατασταλάξει σε αγωγή και δεν είναι κακό θα βρεις την αγωγή που σου ταιριάζει και θα είσαι μια χαρά εγώ έχω βρει την αγωγή που μου ταιριάζει και είμαι μια χαρά όλα θα φτιάξουν αρκεί να ακούς τον γιατρό σου και να μην σκέφτεσαι τα στερεότυπα που λένε ότι άμα έχεις ψυχική ασθένεια είσαι τρελός γιατί είναι αποδεδειγμένα βλακείες και δεν ισχύουν