Εχεις κατακαρφωθεί πουλακι μου! Επίσης άλλο να διαλέξω ποιος θα απαντήσει στο θέμα μου και άλλο να σαι εκτός θέματος και να κανεις προσωπική επίθεση σου πα αλλωστε στα @@ μου η γνώμη σου δεν στην ζήτησα οποτε τραγούδα. Εσύ λυσε τα δικά σου που που εχεις 3 προφιλ τουλαχιστον και νομιζεις πως δεν σε έχουν παρει πρέφα βρε ενω εμεις γελάμε που σε βλεπουμε να καρφώνεσαι....παρε κανα πλαστικό "σπουργιτάκι" να παίξεις γιατι αντρικό οπως μας λες τοσα χρονια πως έχεις οπως αποδείχτηκε δεν εχεις !
Ισως να σαι ανοργασμικιά αν σου κανει εντυπωση που αλλες κανουν σκουρτινγκ καθε μερα και μόνες τους κιολας! Τόσο περίεργο πια σου φαίνεται. Οσο για μενα δεν ΠΙΣΤΕΥΩ πως θα κανω παπάδες, ΚΑΝΩ ΗΔΗ μονη μου παπάδες καθε μερα σκουρτινγκ κανω και γλεντάω ! Οχι θα σκάσω νομίζεις να γλείφω τα @@@ καθενός για να τελειώνει αυτός και σκουρτιννγκ να μην βλεπω σαν εσενα ! χαχαχαχαχα
Για αυτο τα πολλαπλά προφιλ πουλακι μου, σεξουαλα κατα την φαντασία σου μόνο και δυστυχισμένη εισαι!
https://www.youtube.com/watch?v=60wtlM5x6XU
Αυτό το αφιερώνω στις ανοργασμικές φανταστιόπληκτες του φορουμ που δηθεν έχουν αντρα και ζηλεύουν όσες καλοπερνάνε ! χαχαχα