Quote:
Originally posted by chrissy
Καλησπέρα σας,
Τελικά άρχισα εδώ και τρεις μέρες να παίρνω τα xanax που μου είχε γράψει ο παθολόγος, διότι του είχα πει ότι πάσχω από πολύ άγχος. Τα χάπια τα είχα δύο μήνες, εδώ και αρκετό καιρό πίνω, αυτό γίνεται πλέον σε μεγαλύτερες ποσότητες.
Μερικές φορές με χαλάρωνε και δεν είχα τόσο άγχος, μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήταν και τόσο μεγάλη ποσότητα της κατανάλωσης αλκοόλ.
Πριν λίγες μέρες λοιπόν μου συναίβει κάτι που με πλήγωσε πάρα πολύ, ήμουν και είμαι ακόμα ράκος. Οπότε άρχισα να πάιρνω το βράδυ, όπου αισθάνομαι χειρότερα και δεν μπορώ να κοιμηθώ ένα xanax. Παράλληλα όμως συνεχίζω να πίνω αρκετά.
Είναι πολύ επικίνδυνο? Από την στεναχώρια μου προχτές, είχα πιει πολύ και σκεφτόμουν να πάρω ολο το κουτί να τελειώνω επιτέλους.
Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση, στη δουλειά πηγαίνω με το ζόρι και οι συνάδελφοι έχουν καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά.
Πήγα μερικές φορές σε μία απλή ψυχολόγο, μου είπε κάποια πράγματα, μου έδωσε συμβουλές, αλλά αυτά δεν μου φτάνουν. Δεν αισθάνομαι δυνατή να αλλάξω από μόνη μου.
Βοήθειααα, είμαι πολύ απελπισμένη..