Έπαθα πριν μέρες μια πολυ μεγάλη κράμπα στο ποδι στο πισω μέρος εκεί που ειναι μαλακό και ακόμα ποναω ώρες ώρες. Υπάρχει περιπτωση να γίνει θρόμβωση? Κάπου διάβασα ότι αυτοί που παθαινουν κράμπες μπορεί να σχετίζεται
Printable View
Έπαθα πριν μέρες μια πολυ μεγάλη κράμπα στο ποδι στο πισω μέρος εκεί που ειναι μαλακό και ακόμα ποναω ώρες ώρες. Υπάρχει περιπτωση να γίνει θρόμβωση? Κάπου διάβασα ότι αυτοί που παθαινουν κράμπες μπορεί να σχετίζεται
Ξεκόλλα βρε με τις θρομβώσεις! Όλο την τρίχα τριχιά κάνετε πια! Αν ήταν θρόμβωση δεν θα πονούσες "ώρες ώρες", μυικό είναι.
Καμία σχέση. Ηρέμησε. Κράμπα είναι θα περάσει.
Απο το δημοτικο εχω συνεχως μεγαλες κραμπες στα ποδια. Οι ιατροι μου εχουν πει να μην ανησυχω και δεν του δινω σημασια. Κανε το ιδιο
Περιπτωση για θρομβωση υπαρχει πχ εαν πασχεις απο1.Κολπικη μαρμαρυγη 2.Περιφερικη αρτηριακη νοσο 3.Στεφανιαια νοσο 4.Αντιφωσφολιπιδικο συνδρομο 5.Καποιο κληρονομικο νοσημα που σχετιζεται με υπερβολικη πηξη του αιματος. Απο κει και περα η κραμπα δεν εχω ακουσει να σχετιζετσι ουδεποτε με θρομβωση ...αν ειχες θρομβωση θα μελανιαζε το ποδι σου ,θα πρηζοταν,εαν ηταν αρτηριακη θρομβωση θα ηταν παγωμενο και αν ηταν φλεβικη θα εκαιγε.Εαν δεν εχεις αυτα τα θεματα δεν βρισκω το λογο να δηλητηριαζεις την ψυχικη σου ηρεμια.