Γειά σας και πάλι
Βρίσκομαι συνέχεια σε πανικό γιατί συνεχίζω να έχω περίεργα συμπτώματα καρδιας. Κάθε φορά που κινούμαι ακόμα και δύο βήματα να κάνω ακούω τους παλμούς μου πολύ έντονα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τη γυμναστική που έκανα πάντα γιατί φοβάμαι οτι έτσι όπως νιωθω και ακούω την καρδια μου θα παθω ανακοπη. Βεβαια οταν βγαινω απο το σπιτι και φευωει απο εκει η προσοχη μου υποχωρούν σχεδον εντελως και αυτα.
Ταυτόχρονα ειναι και οι στιγμιαιοι πονοι σε ολο το σωμα, μυϊκοι σπασμοί και σε καποιες φάσεις δυσπνοια. Έχω πάει σε δύο καρδιολόγους για τριπλεξ και καρδιογραφημα πριν 2 μήνες βγήκαν πολύ καλα. Ξαναπήγα σε τρίτο πριν 3 εβδομάδες και όταν είδε τις εξετάσεις και τις αναλυτικές μετρήσεις μου ειπε ότι δεν έχει καν νόημα να μου ξανακάνει τριπλεξ και πώς είναι όλα από το άγχος. Το ιδιο μου ειπε και παθολογος που ειδε ολες τις εξετάσεις και τις αιματολογικες και βρηκε μονο μικρη έλλειψη σε σιδηρο και φυλλικο οξυ και μου εδωσε συμπληρωματα. Όμως πλέον μπορώ να διακρίνω του παλμούς ακόμα και στο λαιμό είναι σαν δεξιά και αριστερά να ανεβοκατεβαινει ένα σημείο του λαιμού μαζί με τον παλμό και εχω φρικάρει. Διαβάζω στο ίντερνετ μέχρι και για καρδιακη ανεπάρκεια που έχει τέτοια συμπτώματα και δεν ξέρω τι να κάνω πια, φοβάμαι πως θα σταματήσει η καρδια μου.
Συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα