Αμηχανία σε πρώτο ραντεβού
Βγαινω λοιπόν "ραντεβού" με μια κοπέλα - βάζω εισαγωγικά στη λέξη ραντεβού γιατί αυτό ήταν στα πλαισια μιας ψυχαγωγικής δραστηριότητας και δεν ειχε σαν πρώτο-πρώτο σκοπό τη γνωριμία, όμως και οι δύο γνωρίζαμε κατα βάθος οτι ενδιαφέρεται ο ένας για τον άλλον, οπότε με ενα σμπάρο δυο τρυγώνια...πάμε οι δυο μας στη δραστηριοτητα και επ'ευκαιρια ας γνωριστουμε κιόλας. Η εν λόγω κοπέλα εχει ζήσει κάμποσα χρόνια Βερολίνο και πλέον εχει επιστρέψει Ελλάδα. Πάνω στην κουβέντα, δεν μπορω να θυμηθώ όμως με ποια αφορμή, μου αναφέρει οτι στο Βερολίνο εχει πολλούς ομοφυλοφιλους. Έχοντας επισκεφθεί εγω το Βερολίνο στο παρελθόν δεν το είχα παρατηρησει, γιατι προφανώς δεν με ενδιέφερε τόσο ώστε να πέσει στην προσοχή μου, αλλα επειδή μου το είχε αναφέρει και κάποιος άλλος φίλος στο παρελθόν, μου ειχε μείνει στο μυαλο το οτι χαριτολογούσε ο φίλος μου (δεν ειναι ομοφοβικος, ουτε αυτος ουτε εγω) λέγοντας "οι γυναικες εκει πρέπει να έχουν μεγάλο πρόβλημα".
Εγώ ο "έξυπνος" λοιπόν, μολις μου ανέφερε αυτο για τους ομοφυλοφιλους, είχα τη φαεινή ιδέα να κάνω το ίδιο "αστείο" στην εν λόγω κοπέλα, λέγοντας της: "καποιος μου ειχε πει οτι οι γυναικες εχουν πρόβλημα εκει"
Και εκει είναι που γυρνάει το κεφάλι της προς το πάνω, γελώντας σχετικά δυνατά και λέγοντας με περηφάνεια: "εγώ πάντως δεν ειχα χαχαχαχ".
Εικάζω ότι εν μέρη της ξέφυγε ....... αλλα προς στιγμήν έμεινα σύξυλος κυριολεκτικά και μετά άλλαξα κουβέντα τάχυστα. Και όλα συνεχιστηκαν σαν να μην έγινε τίποτα.
Λοιπόν απο τη μια μαγκιά της... δικό της το κορμί, δική της η ζωη, δικες της οι αποφάσεις κλπ κλπ
Απο τη μεριά μου, σίγουρα δεν μπορω να πω οτι περιμένω απο τα ραντεβου μου να ειναι "άβγαλτα" σε καμία περίπτωση και δεν εχω καμία τέτοια απαίτηση προφανώς... αλλα το να σου λενε στο πρώτο ραντεβού, σχετικά διακριτικά,
"να ξέρεις, εγω εχω περάσει πολύ "καλά" " - ας μου επιτραπεί να το θέσω ευγενικά έτσι ? - εμένα που πιστεύετε οτι θα με βοηθούσε αυτο να δω την αλλη έστω και λιγο σοβαρά; Και στο σενάριο που δεν είχα σκοπο να τη δω σοβαρά εξ αρχής, θα θεωρηθώ περίεργος αν πω οτι ένιωσα μια ξενέρα?? (δεν μπορω να βρω άλλη λέξη αυτη τη στιγμη)
Το βλέπω υπερβολικα μηπως? H μηπως εδωσα παραπάνω σημασία στο συμβαν
Θα ηθελα την αποψη σας
Ευχαριστώ !