Πάλι εγώ!!! ρε παιδιά είναι βέβαιο ότι είναι μυοσκελετικοί πόνοι ή πόνοι απ το γυμναστήριο;;;
αν όμως δεν είναι;;;; τότε τι θα μπορούσε να είναι;;;;
Printable View
Πάλι εγώ!!! ρε παιδιά είναι βέβαιο ότι είναι μυοσκελετικοί πόνοι ή πόνοι απ το γυμναστήριο;;;
αν όμως δεν είναι;;;; τότε τι θα μπορούσε να είναι;;;;
μπορει δλδ οι μυοσκελετικοι πονοι να κρατανε τοσο καιρο;;; απτην τελευταια μουεπισκεψη στον χειροπρακτικο δν νιωιω αλλο σαν αγκυλωση κ εινια ναι τεραστια βελτιωση!! γυριζω, λυγιζω κλπ αλλααα με πολυυυ πονο !!! ποτε δεν θα ποναω;;;
αν ειανι δλδ καποιο αυτοανοσο η καποια αρθριτιδα θα πονουσε μονο η πλατη μου; δν εχω αλλα συμτωματα
ποναω ψηλα στην πλατη κ στο στηθος κατω ακιορβως απ το στηθος...εκει που ακουμπαει το σιδερο απο το σουτιεν
το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση
χαχαχαχαχααχαχ!!! προφανως ακαι οχι χαχαχαχαχαχαχα ημαρτον!!
Αισχος.
Στο θέμα μας, μην ανησυχείς. Κι εμενα με πιάνει συχνά εκεί που λες και μου έχουν πει ότι είναι από τη μπανέλα.
ρε συ ομως μου συμβαινει κ οταν ειμαι μερες με μπουστακι καταλαβες;
κ οι πονοι ειναι δυνατοι κ συνεχομενες μερες!!
κ στην πλατη ψηλα κ στα πλευρα μου !!! πφφφφφ
Ναι κ εμένα. Δεν είμαι όλη μέρα με τη μπανέλα. Πάντως καρδιά δεν είναι αν σκέφτεσαι αυτό ;)
Όχι καρδιά.... Σκέφτομαι αυτοανοσα.... Καρκίνο στα οστά.... Σκλήρυνση, πνεύμονες.... Τέτοια όμορφα...
Έχω κάνει ακτίνα πολλάκις κ το μόνο που βρίσκουν είναι άλατα... Κάνω όμως συνεδρίες σε χειροπρακτικο κ κάποια τα διόρθωσα με... Αυτά όμως... Η πλάτη κ τ α πλευρά.... Εκεί...... Επιμένουν....
nikos2 δεν μιλάς ωραία..να ζηλέψει η dream21 τι ακριβώς?
Αν παιρνεισ φαρμακα ψυχ πρεπει να παρεισ μυοχαλαρωτικο ειναι νευρικοσ πονοσ δεν εισαι υγιησ πρεπει να εισαι υγεισ σωματικα για να τα παρεισ
Δεν παίρνω ψυχοφαρμακα
Εμ το θέμα είναι αυτό... Πως να μ. Πείσω ότι είναι νεύρο πόνος κ όχι κάποια ανίατη αρρώστια που σιγά σιγά απ τα οστά μου θα μου φάει κ τα σπλάχνα;;;;;