Καλησπέρα παιδιά.Ο γιατρος μου μου διέγνωσε ψυχωτικη καταθλιψη.Υπαρχει κάποιος που το ξεπέρασε και αν ναι με ποιον τροπο;
Printable View
Καλησπέρα παιδιά.Ο γιατρος μου μου διέγνωσε ψυχωτικη καταθλιψη.Υπαρχει κάποιος που το ξεπέρασε και αν ναι με ποιον τροπο;
Εχω ψυχωση με καταθλιπτικα συμπτωματα και εντονο αγχος. Δεν ειναι το ιδιο αλλα παρεμφερες. Το αντιμετωπιζω με χαπια και λιγο πολυ εχω επανελθει αλλα οπως εγραψα σε αλλο θεμα, εχω χαμηλη αυτοεκτιμιση
Να σε ρωτήσω.Αυτη καταθλιψη που νιώθεις τι συμπτωματα περιλαμβανει;απορία το έχω να δω αν συμβαδίζει με την δικιά μου
Ενω εχω καταφερει πολλα πραγματα (διακρισεις σε αθλητισμο, αποπερατωση 3οβαθμιων σχολων, κτλ κτλ ) αισθανομαι κατωτερος απο τους παντες και δεν παιρνω πρωτοβουλιες να κανω πραγματα ενω μπορω να τα επιτελεσω.
Σε καταλαβαίνω φίλε μου.γνωστικα συμπτωματα εχεις;
Ναι ναι! εννοειται! και ειναι πολυ βαρβαρο!
Δεν σου έχουν φύγει καθολου;
Ναι αλλα με προσωπικο κοπο. Δινω μαχη με τον εαυτον μου διαβαζοντας ανωτερα μαθηματικα(ενα απο τα δυσκολοτερα μαθηματα του μαθηματικου ) και φιλοσοφια για να μπορεσω να γινω ορθολογικος. και με εχουν βοηθησει απιστευτα. απλα πρεπει να διαβαζω αρκετες ωρες και το φοβαμαι αυτο (δεν ξερω γιατι φοβαμαι χαχα αλλα αγχωνομαι οτι εχω πολλα να κανω και δεν κανω πολλες φορες τιποτα)
Εσυ τι συμπτωματολογια εχεις ακριβως;
Γνωστικα συμπτωματα αγχος για το μέλλον στεναχώρια μεγάλη γιατί γνωστικα είμαι χάλια καταστροφολογια αυτά και πολλά άλλα χαχα
τι ηλικια εχεις;
27 είμαι με χτύπησε πάνω σε καλή ηλικία η ψυχωση
εγω ειμαι 29 και η διαγνωση εγινε στα 26. ειναι η καλυτερη ηλικια πραγματικα αλλα μην σε παιρνει απο κατω γιατι θα χασεις την μπαλα.
Το θέμα είμαι πως το καταφέρνεις αυτό εγώ ακόμα το παλεύω
ειναι πολυ δυσκολο αλλα προσπαθω για το καλυτερο
εσυ δεν εχεις βρει πραγματα που σε ικανοποιουν;
Έχω βρει αλλά το μυαλο μου δε βοηθάει και απογοητευομαι νιωθω αργοστροφος