Αστάθεια και φαρμακευτική αγωγή.
Λοιπόν, μετά την αλλαγή της αγωγής μου σε escitalopram και lyrica, έχω αστάθεια όλη μέρα κάθε μέρα, η οποία εντείνεται μάλιστα καθώς και ήπιες εμβοές, ήπιες γιατί κυρίως μέσα σε κλειστό δωμάτιο τις νιώθω και όταν έχει ησυχία. Αλλά πριν πάρω το αντικαταθλιπτικό είχα ξεκινήσει με lyrica τότε άρχισαν και οι εμβοές, βέβαια τότε είχα αστάθεια αλλά και έντονο άγχος. Τώρα όμως έχω πολύ λίγο άγχος γιατί με έπιασε το αντικαταθλιπτικό, αλλά η αστάθεια γίνεται πιο έντονη, είμαι σίγουρος εξαιτίας του lyrica αν δείτε reviews στο ίντερνετ σε ξένα σάιτ θα καταλάβετε πόσο χάλια φάρμακο είναι.
Η αστάθεια που νιώθω είναι πως να το περιγράψω, σαν να περπατάω με ξυλοπόδαρα, ή σαν να κουνιέται το σώμα μου δεξιά, αριστερά, μπροστά ή σαν να πετάω, χάλια. Μόνο όταν ξαπλώνω δεν το νιώθω. Το έχει νιώσει κανείς ενώ άρχισε αγωγή με φάρμακα;
Σύντομα θα δω ψυχίατρο για να μου κόψει το lyrica. Θεωρώ απίθανο να είναι ψυχολογικό αυτό που νιώθω καθώς και το άγχος έχει μειωθεί κατά πολύ και ακόμη πιο απίθανο να έχω κάτι παθολογικό, αφού και σε καρδιολόγο πήγα και εξετάσεις αίματος έκανα πριν δυο βδομάδες. Επίσης αποκλείω τον αυχένα, γιατί δεν έχω ίλιγγο.