Τα καταφερα!ταξιδεψα!μπηκα σε λεωφορειο σε πλοιο,7 ωρες διαδρομη,σε δελφινι και εφτασα οσο πιο μακρια μπορουσα..
εκανα αυτο που και μονο στην σκεψη μου προκαλουσε ζαλαδα
και τωρα,μια βδομαδα μετα ειμαι εδω,καλα με μια φοβια λιγοτερη.
εκτεθηκα λοιπον αποτομα σε ο,τι φοβομουν περισσοτερο,να απομακρυνθω απο την ασφαλεια του σπιτιου μου και οχι μονο...
ειδα,καταλαβα,αναθεωρησα και ειμαι καλα, ειμαι εδω, ηρεμη!
το φορουμ.
αληθεια βοηθαει τελικα αν εχεις προβλημα?
περνουσα ωρες ατελειωτες το τελευταιο διαστημα εδω μεσα αλλα ειχα ξεχασει να ζω!επεσα με τα μουτρα στο προβλημα μου γκρινιαζοντας για τα συμπτωματα αγνοοντας τις αιτιες.
ξεχασα να ζω!
μπορει τα πραγματα να μην εχουν την ιδια αποχρωση με παλια και πολλες φορες να γκρινιαζω παλι γιατι δεν μπορω να ευχαριστηθω την πανεμορφη σχεση μου η το μπανιο μου στη θαλασσα ομως ειμαι εδω που ειμαι σημερα με διαταραχη πανικου και αγχους και σκεφτομαι στ'αληθεια πριν ημουν καλα?και αν ναι γιατι τωρα ειμαι ''αρρωστη''?τι προσπαθω να θεραπευσω?
σπασε τον φαυλο κυκλο,αλλαξε τωρα ο,τι δεν σου αρεσει και γινε ειλικρινης με τον εαυτο σου.ξερετε ειναι πολυ πιο ευκολο να αντιδρας απο το να δρας.Γι'αυτο καντε κατι!αν οντως δεν επιλεγετε αυτη την κατασταση ξεκινηστε κατι.πηγαιντε μια βολτα καντε κατι!αυτοψυχαναλυθειτε και πειτε στον εαυτο σας η τωρα η ποτε.μια αποτομη εκθεση η μια σταδιακη επαφη με τις φοβιες σας θα σας βοηθησει πολυ αν οντως θελετε να την ξεπερασετε.
θα δειτε,αν θελουμε να γινουμε καλα θα γινουμε.
δεν ειναι ευκολο,δεν το εκμηδενιζω απλα σταματαω να λεω στους γυρω μου
ειμαι αρρωστη κοσμε,υποφερω,μην εχετε απαιτησεις απο εμενα,δεν μπορω ειμαι αρρωστη......
πολυ βολικο,δεν ειναι?
και κλεινω συμπερενοντας μια αληθεια,δικη μου αληθεια...
τα παντα ειναι οπως το καπνισμα.λες ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να το κοψω,ειμαι σε δυσκολη περιοδο της ζωης μου..ποιος λεει ΘΕΛΩ
και δεν τα καταφερνει?δεν ειμαστε ειλικρινεις δυστυχως.
μου πηρε καιρο για να πω,δεν το κοβω μου αρεσει και ναι θελω να καπνιζω και αντιστοιχα μου αρεσει αυτη η κατασταση αποποιουμαι των ευθυνων μου και καθομαι στο κρεβατι επειδη ΒΑΡΙΕΜΑΙ τοσο πολυ να κανω κατι.........το να βαριεσαι στην ηλικια των 20 δεν ειναι αποδεκτο,εισαι μια τεμπελα,ενα καμμενο χαρτι που δεν προσπαθει για τιποτα...ει κοσμε ειμαι αρρωστη,δεν θα μπορουσα,θελω μα......