θεραπεία κρίσεων πανικού,φόβο θανάτου, κατάθλιψης κακών σκέψεων κλπ
Καλησπερα σε ολους εχω καταθλιψη πολλα χρονια και οι ασχημες σκεψεις και οι κρισεις πανικου ειναι ψωμοτυρι και καθημερινες.Θελω να πω σε ολους και ολες που εχετε κρισεις πανικου, φοβο για τον θανατο μην παθει κατι ατομο για την οικογενεια σας,καταθλιψη και ολα αυτα οτι η θεραπεια υπαρχει μπροστα μας και δεν την βλεπουμε.Να πω οτι δεν ειμαι καθολου θρησκος η θρησκοληπτος ουτε φανατικος με εκκλησιες και προσκυνηματα.Με το που αρχισα να πηγαινω στην εκκλησια να εξομολογουμαι και να κοινωνω σας το ορκιζομαι οτι καθαρισε το μυαλο μου αμεσως εφυγαν ολες οι ασχημες σκεψεις οι κρισεις πανικου μειωθηκαν κατακορυφα και το ιδιο και η καταθλιψη μειωθηκε παρα πολυ.
Πλησιαστε λοιπον τον Χριστο εξομολογηθειτε και κοινωνηστε και και θα δειτε οτι ολα θα ειναι οπως ηταν οταν ησασταν μικρο παιδι καθαρα και χωρις θλιψεις.Εννοειται βεβαια αναζητηστε και βοηθεια ψυχολογου και ψυχοθεραπειας και παρτε την φαρμακευτικη αγωγη.Θα δειτε στην πορεια οτι θα μειωθουν και θα καταργηθουν ακομα και τα φαρμακα και δεν θα τα παιρνετε πλεον δεν θα τα χρειαζεστε πια.