Νιώθω ότι έχω μείνει πολύ πίσω λόγω της κατάθλιψης,δεν ξερω τι να κάνω
Καλημέρα σε όλους.
Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα και νιώθω ότι δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω. Έγραψα εδώ μήπως λάβω λίγη στήριξη συναισθηματικά, γιατί πραγματικά δεν ξέρω που να απευθυνθώ.
Νιώθω ότι έχω μείνει πίσω στη ζωή μου. Για πολλά χρόνια υποφέρω από κατάθλιψη, κάποιες φορές είναι καλύτερα, κάποιες χειρότερα.
Τα τελευταία τρία χρόνια ήμουν σαν το ζόμπι. Δεν έκανα τίποτα. Ο κόσμος γύρω μου προχώρησε αλλά όχι εγώ.
Πήρα 35 κιλά απότομα, μένω σε ένα διαμέρισμα που έχει πιάσει μούχλα, τα ρούχα μου και όλα τα πράγματα μου μυρίζουν, χρειάζεται ένα γερό καθάρισμα το οποίο δεν ξέρω που να ξεκινήσω. Επίσης απέκτησα χρέη γιατί προσπαθούσα να διώξω τη θλίψη με ανούσιες αγορές.
Ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Είμαι πλέον αρκετα υπέρβαρη, μυρίζω όσο και να πλένομαι γιατί ο χώρος είναι βρώμικος, παλεύω ένα μεταπτυχιακό εδώ και 3 χρόνια, με παράτησε τελικά ένας άνθρωπος που με αγαπούσε πολύ γιατί απηυδήσε μαζί μου και με την κατάσταση.
Τελευταία έχω αρχίσει να συνέρχομαι. Βλέπω ο κόσμος έχει προχωρήσει. Οι παλιές μου φίλες παντρεύτηκαν, ο επι οκτώ χρόνια μικρότερος μου αδερφός έμαθε μέχρι και να οδηγάει, η φουρνιά μου έχει πάρει ήδη το μεταπτυχιακό...και με παράτησε ένας σπάνιος άνθρωπος τον οποίο αγαπάω ακόμα και δεν πρόκειται να ξαναγαπησω έτσι, και δεν μου δίνει άλλη ευκαιρία.
Δεν ξέρω πως να σηκωθώ. Στενοχωριέμαι, ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Είμαι 30 χρόνων κοπέλα και ζω μέσα στη μιζέρια. Δεν ξέρω που να ξεκινήσω. Είμαι 1,76 με 104 κιλά, και όπως και να ντυθώ πάλι νιώθω ότι φαίνομαι σαν τέρας. Δεν μπορώ να βγω να χαρώ τη ζωή, και δεν ξέρω πως να ξεκινήσω το πιο βασικό, να καθαρίσω τον χώρο μου και να αποκτήσω τα life skills τα οποία μου λείπουν/έχω ξεχάσει.
Μόνο τα επαγγελματικά μου πάνε καλά. Έχω μια το κατά δύναμιν σταθερή δουλειά εδώ και δύο χρόνια. Έτσι όπως πάω όμως δεν ξέρω πόσο θα την κρατήσω.