Originally Posted by
Gigi93
Καλησπερα σας,
Χρειάζομαι την γνώμη σας , και αν υπάρχει κάποιος ειδικός γυναικολόγος καλώς να μου πει την άποψη του.
Είμαι 28 χρόνων , δεν είχα ποτε καμία φορά γυναικολογικό πρόβλημα , δεν έχω μείνει έγκυος ποτε , δεν είχα αστάθειας ούτε προβλήματα σε περίοδο, η μήτρα μου πάντα καλή, υπέρηχος και τεστ παπ πάντα καθαρά, σύντροφοι συνολικά 2. Ο πρώτος με προφύλαξη ο δεύτερος στα 5χρ σχέσης τώρα ελεύθερα.
Τον Σεπτέμβριο λοιπόν, ένα χρόνο για την εξέταση του τεστ παπ όπου μόνο τότε επισκέπτομαι την γυναικολόγο μου , στην εξέταση μου βρήκε παρά μα παρά πολύ κόκκινο τράχηλο και με έδωσε θεραπεία με υποθετα για 10 μέρες όπου και ακολούθησα. Το τεστ παπ μου βγήκε καθαρό. Εφόσον τελείωσε η θεραπεία τελη Οκτωβρη επισκέφτηκα την γυναικολόγο για επιβεβαίωση ότι όλα πηγαν καλά και έτσι και έγινε. Μου ειπε είσαι εντάξει είσαι καθαρή.
Τώρα θα σας πω το πρόβλημα μου…
30 Νοεμβρίου μου τελείωσε η περίοδος και στις 11 Δεκεμβρίου , μετά από 3 εβδομάδες αποχή από το σεξ με τον σύντροφο μου πήγαμε να έρθουμε σε επαφή , με τη διείσδυση λοιπόν ξαφνικά γεμίσαμε παντού αίματα…. Τρόμαξα και την επόμενη μέρα μίλησα με την γυναικολόγο μ που με είπε δεν είναι κάτι .. ίσως να είναι τραύμα από το σεξ… την επόμενη μέρα είχα ακόμη αίματα … σήμερα στις 15/12 που σας γράφω δεν έχω αίμα όμως νιώθω τον τράχηλο ή την μήτρα δεν ξέρω που ακριβώς είναι ο πόνος αλλά νιώθω έναν πόνο .. απλά έχω φοβηθεί πολύ.
Δεν παίρνω αγωγές , χάπια , δεν έχω προβλήματα υγείας , ίσως ψυχολογικά να είμαι λίγο κάπως καιρό τώρα όμως πολύ παράξενη η περίπτωση … δεν ξέρω τι πρόβλημα απέκτησα στα γυναικολογικά μ όμως φοβάμαι για πολύποδες, για καρκίνους και τέτοια….