καλησπέρα σας! θέλω τη βοήθεια σας σε κάτι γιατί θα τρελαθω! Ο γιος μου 5 χρονων πριν 3 εβδομαδες ξεκίνησε να έχει μυξα κ πυρετο που κράτησε 3 μερες μετα εκανε ωτιτδα κ πηρε αντιβιωση για 10 μερες!να σημειώσω ότι κολησε το ιδιο κ η κόρη μου 7 χρονων. πήγε ο γιος μου 1 μερα σχολειο κ ξυπνησε την επόμενη μέρα με τάση για εμετο κ εκανε 2 διαροιες. εντάξει λεω γαστρεντερίτιδα αυτό έγινε Πέμπτη. του έκανα δίαιτα Πέμπτη Παρασκευή ολα καλα. Σάββατο πηγαμε το απογευμα σε ένα παρτυ κ εκει εφαγε βλακιες με αποτέλεσμα τη Κυριακή να σηκωθεί με τα ίδια ταση για εμετο πονος στη κοιλια κ διαροια! Εκανε κ τη Δευτέρα κ τη Τρίτη διαροια κ Τετάρτη μαζί με ένα εμετο κάναμε όλες αυτές τις μέρες τα φνωστα που πρέπει. Πέμπτη Παρασκευή μια χαρα κ εκανε κ κανονικα κακα. εχθές τον άφησα στη πεθερά μου για να παω για δουλεια του έδωσε να φαει σνιτσελ έτοιμο μιμικος κ μήλο με μέλι κ σημερα ξεκίνησε παλι τα ιδια. Εκανε ενα σωρο διαροιες το πρωι. να σημειώσω ότι κ η κόρη μου εχει διαροιες από τη Τετάρτη. εγώ σήμερα μάζεψα δείγμα κ το πηγαμε για καλλιέργεια κοπράνων για το γιο μου! Εχει τύχει σε καμια άλλη κατι τετοιο? φταίει που εκει που γίνεται καλα τρώει κατι που δν κανει? έχω κατά αγχωθει! Κ κατι τελευταίο μου ειπε μια γνωστή μηπως έχουν κολησει κατι από το σκυλι που έχουμε σπίτι αν κ ειναι εμβολιασμενο κ με ολα όσα πρέπει!