Originally Posted by
EleniPap
καλησπέρα σας, θέλω να κάνω μια ερώτηση στους ανθρώπους που είναι εθισμένοι σε αλκοόλ, τζόγο....
βοηθάει καλύτερα να αφήσεις μόνο του το εθισμένο άτομο ή να ξερει ότι απο πίσω έχει την οικογένεια του και δεν είναι μόνος;
Εμας το πρόβλημα ξεκινά από τον πατέρα μου, τελειωμένος πλέον στο αλκοόλ. Συνεχίζεται με τον αδερφό μου που και αυτος έχει εθισμό αλκοόλ, τζόγο, έχει χαλάσει 2 γάμους και δεν λέει να καταλαβει το πρόβλημα του. Εμεις σαν πατρική οικογένεια είμαστε δίπλα του να τον στηρίζουμε αλλά πλέον νομιζω ότι δεν βοηθιεται, δεν το καταλαβενει ότι έχει πρόβλημα. πλέον έχει χαλάσει όλη του την περιουσία στο τζόγο, και κατάλαβα ότι ακόμα παίζει μικρα ποσα και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. γυρνάει στα κολομπαρα και βρίσκει όλες τις τελειωμένες...μπορεί να έχει εμμονή και στο σεξ δεν ξερω...
Νομιζω με έχει διαλύσει όλη αυτή η κατάσταση του και επειδή ο αδερφός μου ήταν για μένα στήριγμα και τωρα αισθάνομαι ότι έγινε σαν τον μπαμπά έχασα το στήριγμα μου... δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ, του λέω την αλήθεια ότι έχει πρόβλημα και δεν καταλαβενει.....