Δεν ξέρω τι να κάνω, θήλω συμβουλή
Έμενα στην Αμερική τα τελευταία 5 χρόνια της ζωής μου (έκανα ειδικότητα). Τώρα τελείωσα, έχω ένα μικρό "κενό" για να τακτοποιήσω κάποιες εκκρεμότητες που έχω στην Ελλάδα και θα γυρίσω τον Μάρτιο πίσω. Είμαι σε σχέση, έχουμε αρραβωνιαστεί και πάμε για γάμο. Νιώθω πολύ τυχερός που υπάρχει στην ζωή μου.
Γυρνώντας, μείναμε στο πατρικό μου (εγώ και η γυναίκα μου) που ζει ο αδερφός μου. Τώρα είμαστε εγώ και ο αδερφός μου. Αυτός ήταν πάντα ένα ιδιαίτερο παιδί, παράξενος (όχι με κακή έννοια), απλά διαφορετικός. Αλλά τώρα κάπως έχει παραγίνει και ανησυχώ. Είναι πολύ εσωστρεφής. Όχι ότι ήταν ποτέ του έξω, αλλά δεν το κουνάει από το σπίτι. Ψιλοπάει και γυμναστήριο αλλά έχει αδυνατίσει (το οποίο μου έκανε κακή εντύπωση σαν να μην προσέχει τον εαυτό του). Έχει δουλειά, αλλά δουλεύει remote τον περισσότερο καιρό. Είναι πάρα πολύ έξυπνος, αλλά τώρα κάπως έχει κολλήσει. Δεν έχει φίλους, είμαι ο μόνος που έχει. Όταν ήμουν Αμερική μιλάγαμε σχεδόν κάθε μέρα αλλά γυρνώντας εδώ έπαθα πλάκα. Δεν είχα καταλάβει ότι κάτι έπαιζε και δεν ξέρω και τι παίζει. Μου φαίνεται σαν να ναι καταπονημένος και λυπημένος. Προσπαθεί όταν είμαι εκεί να ναι πιο ανεβασμένος αλλά φαίνεται σαν να υποκρίνεται. Με στεναχωρεί να έχει κάτι και να μη μου το λέει, νιώθω άσχημα αν τόσα χρόνια που έλειπα ήταν έτσι. Προφανώς και τον έβλεπα αυτά τα χρόνια αλλά πρώτη φορά ήμασταν τόσες μέρες μαζί. Το χειρότερο είναι ότι το διαπίστωσε και η γυναίκα μου δεν είναι ιδέα μου.
Σκεφτόμουν να του πω να έρθει μαζί μας. Είμαι η μόνη οικογένεια που έχει (ναι οκ κάτι ξαδέρφια που δεν έχουμε επαφές). Φίλος δεν τον έχει ψάξει. Κοπέλα επίσης. Δεν θέλω να τον επικρίνω. Ότι ήρθα εγώ ο εξυπνάκιας να του πω ότι δεν έχει κοπέλα και φίλους και είναιι και μίζερος. Αλλά υπάρχει τρόπος να τον βοηθήσω;