Δεν ξέρω πως να συμπεριφερθω
Καλησπέρα σας,
Είμαι 28 ετών και μόλις 4 μήνες στη νέα μου δουλειά γραφείου.
Γενικώς στη δουλειά πηγαίνω κάνω τη δουλειά μ και φεύγω πμως με τη πάροδο του χρόνου γνώρισα κόσμο και έκανα γνωριμίες.
Είναι στην δουλειά ένας μεγαλύτερος μ 10χρ όπου ενώ είμαστε στο ίδιο έργο δεν είχαμε επαφή συχνή ώσπου μια μέρα ήρθε μ συστήθηκε . Ένας πολύ όμορφος γοητευτικός άντρας και εν τέλη από τότε άρχισα να τον παρατηρώ και να τον κοιτάω . Όμως , λίγες ημέρες μετά που είχαμε ένα γεια ή μια ωραία κλέφτη ματιά που και που , έμαθα πως είναι παντρεμένος και με παιδιά . Από τότε μου έκατσε στο κεφάλι σαν ρετσινιά ότι δεν θέλω πολλά πολλά μαζί του , όμως δεν σημαίνει ότι δεν τον κοιτάω ή δεν τον παρακολουθώ απλώς δεν του δίνω σημασία .. δεν τον χαιρετάω πρώτη , δεν πηγαίνω πλέον προς το γραφείο του και γενικώς τον αποφεύγω … όμως όποτε εκείνος προσπάθησε να με μιλήσει κάνα 3-4 φορές με έπιασε έντονο άγχος και κάπως έκανα και σαρδάμ . Γενικώς με στρεσάρει η παρουσία του πλέον και για αυτό τον λόγο τον αποφεύγω ακόμη πιο πολυυ. Γενικώς είναι ο μόνος που με αγχώνει στο χωρο και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ . Νομίζω κάθε φορά που τον βλέπω να έρχεται σε μένα με πιάνει στρες . Θέλω την γνώμη σας .