Σεξουαλική διαταραχή-δυσφορια φυλου (λόγω κακοποίησης??...)
Καλησπερα σας, δεν ξέρω από που να πρωτοξεκινησω αλλά ας τα παρουμε από την αρχή μηπως και κάποιος μπορεί να με βοηθησει. Αρχικά είμαι 25 ετών, και από την μικρή μου ηλικια 5-6 που θυμάμαι μου άρεσε να φοράω γυναικεία ρουχα, να υποδυομαι την γυναίκα, να παιρνω γυναικείους ρόλους σε παιχνιδια που έπαιζα με συνομήλικος κλπ.(αν και σαν παιδι δεν ήμουν θηλυπρεπής θα ελεγα-ισα ίσα) Σαν αγόρι πάντα με κορόιδευαν στο σχολείο λόγο του μικρου μου αναστήματος ήμουν και είμαι κοντος, δέχθηκα κάποιες φορές bullying και γενικά τα σχολικά μου χρόνια ήταν λίγο αστατα με εξαίρεση το λυκειο που σιγά σιγά καταλαγιαζε όλο αυτό... Ωστόσο στην ηλικία των 9-10 περιπου έγινε ένα περιστατικο που με στιγμάτισε μέχρι και σήμερα στη ζωή μου καθώς δέχθηκα σεξουαλική κακοποίηση από εναν θείο μου και ένα φίλο του, αυτοί ήταν γυρω στα 25 τότε, και βρισκόμουν στο δωμάτιο του όταν με άγγιξε σε περιοχες που δεν έπρεπε,ερεθιζοντας με και κάνοντας με να νιώσω αβολα.Απο τοτε φυσικά δεν το έχω πει σε κανέναν -μόνο εδώ μεσα και φυσικά πλεον δεν έχω επαφες μαζί του ουτε επιδιωκω.Και κάπου εκεί στην αρχή της εφηβείας ξεκίνησα να αυτοικανοποιουμε όπως οι περισσοτεροι όμως με μια διαφορά σχεδόν παντα. Την διέγερση της πισω πορτας (καταλαβαινετε.)... Και κάπου εκεί ξεκίνησε να κολλάει το παζλ μέσα μου και να νιώθω πραγματα για τα οποία ήμουν μπερδεμένος. Οσον αφορά την προτιμηση μου παντα μου αρεσαν οι γυναίκες... Όμως ποτε δεν κατάφερα για προσωπικους μου λόγους να νιώσω άντρας να το πω έτσι και να κάνω κάποια σχέση έως και σήμερα (αν και έκανα αρκετές προσπαθειες ραντεβου κλπ) που παραμενω μόνος. Έπειτα η ζωή μου προχωραγε μέχρι που το φετίχ θα έλεγα του να ντυνομαι γυναίκα όλο και μεγάλωνε, κρυφά από τους γονείς μου οι οποίοι όντας τρομερά θρησκευόμενοι με ειχαν ψιλιαστει 1-2 φορές η μάνα μου είχε βρει και κάτι εσώρουχα κρυμμένα και μου την είχε πει... Εγώ ντραπηκα φυσικά αλλά δεν μπήκα σε διαδικασία να δώσω εξηγήσεις γιατί σαν γονείς είναι τρομερά συντηρητικοί και καθόλου ανοιχτόμυαλοι. Μέχρι που σήμερα έχω καταντησει να έχω δυσφορία φυλου για οσους ξέρουν, αισθάνομαι αβολα με το σώμα μου, πηγαινωσε ερημική μέρη για να ντυνομαι σαν γυναίκα, θέλω να προχωρησω σε ορμονοθεραπεια κλπ όμως ξέρω ότι η λυση μπορεί να μην είναι αυτή αλλά ίσως κάποια ψυχοθεραπεία. Γιατί λέτε να συνέβη αυτό στη ζωή μου ? Έπαιξε κάποιο ρόλο αυτό το περιστατικο και αν ναι τώρα τι κάνουμε? Τέλος να σημειώσω πως εχω προβει σε επικίνδυνες ενεργειες με κίνδυνο σωματικής βλάβης λόγο της δυσφορίας μου με αποκορυφωμα την τελευταία φορά που πηρα φάρμακα και είχα επιπλοκή με τις ορμόνες μου και έπαθα ζημιά στο συκώτι μου... Δεν θέλω άλλο να είμαι αυτό που είμαι, δεν αγαπώ τον εαυτό μου, αντιθέτως νιώθω ότι θέλω να είμαι ένας κοριτσαρος, να έχω αντίστοιχη αντιμετώπιση από τους άλλους γυρω μου και γενικα να νιώθω και να είμαι αλλιώς.. Αν μπορείτε να με βοηθησετε καλώς..