Οξύμετρο, αυτή η μάστιγα!!
Καλησπέρα! Εδώ είμαι ξανά να βρω παρηγοριά αφού κανένας δικός μου άνθρωπος δεν μπορεί να με καταλάβει.
Χθες διαγνώστηκα θετική στον ιο της γρίπης. Είχε ο γιος μου την προηγούμενη εβδομάδα αλλά σκέφτηκα ότι θα τη γλίτωσα. Τελικά το παιδί έγινε καλά κ εγώ έπεσα στο κρεβάτι με φοβερούς πόνους στο κεφαλι κ το σωμα μου. Πήγα κατευθείαν παθολόγο. Είχα καλό οξυγόνο και 110 παλμούς λόγω πυρετου. Μου είπε πως είναι αναμενόμενο να αυξάνονται οι παλμοί όταν αρρωσταίνουμε. Μου έδωσε κορτιζόνη και αντιβίωση κ αύριο θα ξαναπάω.
Το πρόβλημα μου είναι πως έγινα κολλητη με το οξύμετρο. Όχι ότι δεν ήμουν αλλα τωρα κυριολεκτικα κοιμομαστε αγκαλια. Οι παλμοί 90 εως 120. Και ο πυρετος το πολύ εως 37,5. Σε διαλύει όμως. Το οξυγόνο όρθια 98, καθιστή 95, ξαπλωμένη 93. Εχω τρελαθει. Νομίζω πεθαίνω. Δεν νιώθω καλα με τόσους παλμούς κ όσο τους μετραω τοσο ανεβαίνουν και οσο ανεβαίνουν τοσο τρελαινομαι!
2 μερες πριν βγω θετική είχα αυξημενους παλμους και ο γιατρος μου ειπε πως έτσι αντιδρά ο οργανισμός μου όταν κάτι συμβαίνει. Ανεβάζω παλμούς. Όμως αυτή η απάντηση δεν με κάλυψε καθόλου. Με φόβισε. Πριν 6 μήνες πήγα στον καρδιολόγο κ βρήκε αναιμία οποτε για αυτό είχα ταχυπαρδιες τοτε. Πηρα σιδηρο κ πρεπει να επαναλαβω την μετρηση αυτο το μηνα.
Δεν ξερω, εχω μπερδευτεί κ φοβάμαι. Καπνιζω εν τω μεταξύ κ νομιζω το χειροτερευω αλλα αν δεν καπνισω θα λαλησω.
Σας ευχαριστω που με διαβασατε!