παιδιά καλησπέρα!!!όπως προχωρούσα σήμερα στο δρομο εντελώς ξαφνικά σαν να ήρθε κάποιος και να με έσπρωξε αυτή την αίσθηση είχα ίλιγγος είναι αυτό?και αμέσως μετά ξεκίνησε ταχυκαρδία.. το έχετε πάθει??
Printable View
παιδιά καλησπέρα!!!όπως προχωρούσα σήμερα στο δρομο εντελώς ξαφνικά σαν να ήρθε κάποιος και να με έσπρωξε αυτή την αίσθηση είχα ίλιγγος είναι αυτό?και αμέσως μετά ξεκίνησε ταχυκαρδία.. το έχετε πάθει??
πρεπει νομιζω να το δει καποιος γιατρος φιλαρακι μου να πει τι μπορει να συμβαινει μπορει να μην ειν κατι φυσικά αυτο απλα κατι περαστικο .
Marg αυτο ακριβως δεν το εχω παθει αλλα να κουνιεμαι στο κρεβατι σαν να γινεται σεισμος το χω παθει! Μαλλοννπαρομοιο ειναι. Οι ταχυπαλμίες είναι αγχος! Όπως κα ι το αλλο νομιζω. Εχεις αγχωδη διαταραχή , παιρνεις καποια αγωγή ή κανεις ψυχοθεραπεια?
έχω διαταραχή πανικου και άγχος θανάτου...νου έχουν προτείνει αγωγή αλλά δν το έχω πάρει ακόμα απόφαση φοβάμαι παίρνω λεξοτανιλ όταν δν είμαι καλά.
και κάνω ψυχοθεραπεία ναι!!
Ζολοφτ μου πρότειναν απλά φοβάμαι τυχόν παρενέργειες..
Marg δεν ξερω για την αγωγή αν πρεπει να την πάρεις. Αν εισαι λειτουργική και δεν κλεινεσαι ή αν οι κρισεις σου ειναι σπανιες και τις ελεγχεις τοτε ισως η ψυχοθεραπεια είναι αρκετή. Κανεις καιρο ψυχοθεραπεια? Τι είδους?
κάνω γνωσιακη τα ψυχοσωματικα με ενοχλούν περισσότερο...ταχυκαρδία ζαλαδα αυτό π έγραψα πιο πάνω κ γενικώς μια δυσφορία ειδικά όταν είναι να πάω κάπου κλπ..κάποιες μέρες είμαι λειτουργική κάποιες οχι
Νομιζω οτι πρεπει να δωσεις λιγο χρονο στην ψυχοθεραπεια σου ειδα απο παλιο μνμ οτι ξεκινησες προσφατα! Για τα φαρμακα συμφωνει η ψυχοθεραπευτρια / ης σου?
μόνο αν δεν αντέχω τα ψυχοσωματικα κι ότι είναι οκ αν δεν αντέχω άλλο.. και για τα ηρεμιστικά που περνώ μ λέει είναι οκ αν σε ηρεμούν..βασικά μ λέει ότι χρειάζονται αν δεν είμαι καθόλου λειτουργική.. εγώ απελπιζομαι με τα ψυχοσωματικα αυτό με χαλάει περισσότερο απ όλα γτ κάθε μέρα έχω κ κάτι.
Marg είναι πολύ κουραστικο να εχεις ψυχοσωματικά καθημερινα με το συνακολουθο αγχος, αλλα ξερεις οτι δεν ειναι κατι σοβαρό για την σωματική σου υγεια! Δες το μερα με τη μερα και αμα δεν βλεπεις βελτιωση παρτα να ηρεμήσεις!
ας πούμε σήμερα όλη τη μέρα είμαι καλά τώρα κάπως πήγα να κάτσω κ με ξαναπιάσε σα να πήγαιναν όλα σε αργή κίνηση στιγμιαία βέβαια αλλά φοβάμαι...
σαν ίλιγγος ένα πράγμα ζαλαδα δμ ξέρω πως να το περιγράψω.