Γεια σας.θα ήθελα να σας μιλήσω για ένα πρόβλημα το οποίο αφορά άλλο ζευγάρι.τις μέρες του Πάσχα,λίγο πριν δλδ ο Κουνιαδος μου χώρισε.ειχε καταλάβει ότι η γυναίκα του "χαλβαδιαζε" μέσω μηνυμάτων με οικογενειακό τους φίλο και έγινε φασαρία.τελοσπαντων δικαστήρια κ πολλά άλλα όλο αυτό το διάστημα έχουν και δύο παιδάκια.αυτος πολύ σωστός απέναντι στα παιδιά του είναι συνεχώς κοντά τους κ τους προσφέρει τα πάντα.εκεινη προέρχεται από μια προβληματική οικογένεια που δεν μπορώ να αναφερθώ σε αυτό αυτή τη στιγμή τις τελευταίες ημέρες του ζήτησε να τα ξαναβρούν αυτός δέχτηκε έψαξαν βρήκαν σπίτι(έβαλαν κ τα παιδιά στη διαδικασία να πιστεύουν ότι θα μείνουν ξανά όλοι μαζί)και του είπε ότι το μετάνιωσε ξανά και δε θέλει (το είχε ξανακάνει άλλη μια φορά).εμείς όλοι του λέμε να προχωρήσει τη ζωή του γιατί η πρώην γυναίκα του προφανώς κάποιο πρόβλημα έχει για να τα κάνει όλα αυτά τη μια ώρα μπορεί να πει άσπρο κ την επόμενη μαύρο.πχ μια μέρα πήγαν από το σπίτι της πεθεράς μου έμεινε εκείνη με τα παιδιά στο αυτοκίνητο κ ανέβηκε κάτι να πάρει ο Κουνιαδος μου κ του είπε να μην κατέβει η πεθερά να χαιρετήσει τα παιδιά κ μετά από δύο μέρες πήγαν επίσκεψη όλοι μαζί.τι θα με συμβουλεύατε;πως να του φερθούμε ώστε να μας ακούσει κ να καταλάβει ότι πρέπει να απομακρυνθεί από αυτή τη γυναίκα;