Θέλω να μου γράψετε την γνώμη σας.
Πως αντιμετωπίζω μια στρεσογόνα κατάσταση για παράδειγμα με συνάδελφο στη δουλειά με καθημερινή τριβή και φυσικά να μην μπορείς να απαλλαχθείς από εκείνη;;
Θέλω να μου γράψετε την γνώμη σας.
Πως αντιμετωπίζω μια στρεσογόνα κατάσταση για παράδειγμα με συνάδελφο στη δουλειά με καθημερινή τριβή και φυσικά να μην μπορείς να απαλλαχθείς από εκείνη;;
Βάζεις σκοπό να τη γνωρίσεις όσο περισσότερο μπορείς.
Όταν κάποιον τον ξέρεις τότε κατανοείς και τη συμπεριφορά του.
Επίσης όταν γνωρίζεις κάποιον καλά σε γνωρίζει κι αυτός κι έτσι περνάς απ' το επίπεδο του γνωστού στο επίπεδο του φίλου.
Τώρα αν δεις πως δεν αντέχεις κι έχουν περάσει μήνες χωρίς να αλλάξει κάτι , ε τότε ίσως κοιτάς για άλλη δουλειά.
Με ψυχοθεραπεία ξεπερνας τα πάντα που αφορούν την επαφή με τους άλλους. Ο,τι και να σου πούμε εμείς δεν... δηλαδή σε τι θα διαφέρει η γνώμη μας σε σχέση με τη γνώμη ενός φίλου σου; Ο φίλος σου σε ξέρει κιόλας.
Μπορείς να μιλήσεις απευθείας και στο άτομο που έχεις τις προστριβές μαζί του με όμορφο τρόπο, στο στρατό όταν ειμουν ένας "παλιός" μου έμπαινε συνέχεια και είχα μεγάλο πρόβλημα...μια μέρα τον έπιασα και τον ρώτησα : έχεις κάτι μαζί μου προσωπικά? Μου λέει όχι... μετά από αυτή τη συζήτηση ηρέμησε...
Δοκίμασε το
Πρόκειται για προϊστάμενο που μαρεσει σαν άντρας. Ήρθε στη δουλειά ένα μήνα τώρα και γενικώς δεν νιώθω άνετα. Αγχώνομαι συνέχεια και δεν είμαι συγκεντρωμένη