Τροφές, δραστηριότητες και πράγματα που μας βοηθούν
Καλησπέρα σε όλους και Καλή Χρονιά με ψυχική και σωματική υγεία.
Έχω διάγνωση για γενικευμένη αγχώδη διαταραχή και κατάθλιψη. Έκανα ψυχοθεραπεία και θεραπεία με αγωγή και ήμουν αρκετά καλά (ποτέ δεν υπήρξα στη ζωή μου εντελώς οκ) μέχρι πρόσφατα που πιέστηκα πολύ από διάφορα πράγματα που συνέβησαν στη ζωή μου. Το πιο σημαντικό από αυτά είναι ότι ο μπαμπάς μου διαγνώστηκε με μεταστατικό καρκίνο στο πάγκρεας. Είναι 58. Κι είμαι 30. Μου ήρθε πολύ ξαφνικό γιατί είναι ένας άνθρωπος που δεν είχε ποτέ του ούτε έναν πυρετό και δεν είχε πάρει ούτε ντεπόν.
Οπότε να 'μαι πάλι εδώ με τα entact μου και τα xanax μου και εύχομαι και την παρέα σας. Σας διαβάζω χρόνια αλλά ποτέ δεν έχω γράψει κάτι. Δεν ξέρω γιατί.
Σκέφτηκα να ανοίξω ένα θρεντ που να έχει ως στόχο του να μας βοηθήσει σε πράγματα απτά και καθημερινά. Τι τρώμε για να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας ώστε να έχουμε όσο γίνεται καλύτερη διάθεση; Πώς προσπαθούμε να σηκωθούμε και να κάνουμε πράγματα; Τι πράγματα κάνουμε όταν φοβόμαστε τον κόσμο; Τις κρίσεις πανικού; Τους πιθανούς ιούς.
Μια ιδέα που μας χαλαρώνει ή κάτι που δοκιμάσαμε και δούλεψε - τουλάχιστον σε εμάς.
Θα μοιραστώ κι εγώ όλα όσα έκανα και με βοήθησαν κάποτε. Κι όσα θα κάνω και πάλι... Ξανά απ' την αρχή.
Σας ευχαριστώ και με συγχωρείτε για το σεντόνι.