Originally Posted by
ireneandria
Καλησπέρα.εχω γράψει μερικές φορές στο φόρουμ και σήμερα ένιωσα την ανάγκη να το ξανακάνω.υποφερω από αγχώδης καταθλιπτική διαταραχη.περνω αγωγή εδώ και 6 μήνες.περασα πολλά σκαμπανεβασματα στη σχέση μου με απιστία, χωρισμους και επανασυνδέσεις ξανά και ξανά,αμφιβολίες και ανασφαλεια.τον αγαπαω πολύ αλλά έχω ένα μόνιμο φόβο αν θα τα καταφέρουμε.ο ψυχίατρος μου πρότεινε να πάμε σ ένα σύμβουλο.γενικα είμαι σε μια φάση που θεωρώ τελείως αδύναμο τον εαυτό μου και χωρίς διάθεση για τιποτα.νιωθω ασφαλής μονο στο σπίτι μου και ειδικά με τη μητέρα μου γιατι νιώθω ότι αυτή δε θα μ εγκαταλείψει σχέση εξάρτησης.γενικοτερα από μικρή είχα το φόβο της εγκατάλειψης και πάντα ικανοποιουσα τους άλλους.ειναι μέρες που νιώθω καλά και κάνω πράγματα όπως να πάω στη δουλεια μου ,να βγω μια βόλτα αλλά άλλες που δε σηκώνομαι από το κρεβάτι ,κλαίω συνεχεια και νιώθω τρομερή εξάντληση γι αυτό αναβάλλω συνέχεια να ξεκινήσω να αθλούμαι.κανω ψυχοθεραπεία και μου λέει συνέχεια να βρω την αυτό εκτίμηση μου και αυτοπεποίθηση αλλά μου φαίνεται Γολγοθάς.το ξέρω ότι όλοι μας παλεύουμε καθημερινά...Έχει περάσει κάποιος κάτι ανάλογο με τη σχέση του και να πήγαν σε σύμβουλο.βοηθαει?έχει αποτέλεσμα η είναι μάταιο?