Originally Posted by
Elenhal98
Καινούργια εδώ και έχω ένα πρόβλημα να μοιραστώ ,είμαι με έναν άντρα 2 χρόνια πλέον αρραβωνιασμένη ..είναι ειλικρινά ότι καλύτερο μου έχει συμβεί ,με προσέχει ,με αγαπάει ,είναι το στήριγμα μου και σε γενικές γραμμές είναι ειλικρινά άντρας με Α κεφαλαίο!το πρόβλημα είναι ότι όταν πίνει (σε περιστάσεις όπως γενέθλια ,εξόδους οι οποίες είναι σπάνιες κτλ) γίνεται επιθετικός ,ο χαρακτήρας του αλλάζει ,δεν με έχει χτυπήσει ποτέ θέλω να το τονίσω ,απλά βλέπω ότι κάθε φορά που πίνει πρέπει να τσακωθεί με κάποιον είτε είμαι εγώ είτε είναι οι κολλητοί του ,πχ χθες γιορτάζαμε τα γενέθλια του περνούσαμε τέλεια και όταν το αλκοόλ άρχισε να γίνεται υπερβολικά πολύ άρχισε να δακρύζει (είχε λόγο ,απλά κάποια πράγματα τον βαραίνουν,αυτό το καταλαβαίνω )αλλά στην συνέχεια άρχισε να χτυπάει δυνατά το ποτήρι στο τραπέζι ,άρχισε να κοιτάει επιθετικά τους γύρω μας ,και απλά επειδή ένα παιδί απ το δίπλα τραπέζι δεν του «έκατσε στο μάτι» ήθελε χαρακτηριστικά να «τον βαρέσει» ,όταν ειδα ότι τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου τον παρακάλεσα να έρθουμε σπίτι ,φεύγοντας παραλίγο να γίνει φασαρία με το εν λόγω παιδί ,είναι τέτοιος άνθρωπος που αν δεν έχει πιει Δεν θέλει ούτε να τσακώνεται ,δεν έχει προδιαγραφές για τέτοιον χαρακτήρα ..επίσης υπάρχει άλλη μια περίπτωση στην οποία είχαμε μεγάλο καυγά μεταξύ μας και έβριζε ,φώναζε χώρις καμία λογική αιτία ,όταν λοιπόν πάνω στον καυγά μας άρχισα να τον χτυπάω εκεί που πονάει απλά σαν να έγινε πάλι ο ίδιος άνθρωπος και με παρακαλούσε και ηταν όλα εντάξει ..όταν ρώτησα γιατί είπε ότι δεν ξέρει και απλά ένιωσε σαν να έπεσε σε μια τρύπα ας πούμε ,θυμόταν τα πάντα και ένιωθε απαίσια.
Δεν σκέφτομαι ούτε καν να τον αφήσω και δν νομίζω ότι υπάρχει λόγος κιόλας ,απλά προσπαθώ να καταλάβω σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό για να τον βοηθήσω και να αποφεύγω στο μέλλον τέτοιες περιπτώσεις ..έχει αραιώσει παρά πολύ το αλκοόλ και τις εξόδους γιατί έχει καταλάβει ότι δεν έχει καλή επίδραση αυτό το πράγμα σε αυτόν απλά κάπου προβληματίζομαι και εγώ,οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη ,σας ευχαριστώ ..