-
Ταραχή πριν την περίοδο
Καλημέρα!
Έχω παρατηρήσει πως κάποιες ημέρες πριν την περίοδο μου έχω αναστάτωση και ταραχή, η οποία παρουσιάζεται με αυξημένους παλμους και αίσθημα παλμών, ζάλη, γενικά μια κατάσταση δυσάρεστη, σαν δυσφορία. Οι αυξημένοι παλμοί είναι γενικά μέρος της αγχωτικής μου καθημερινότητας αλλά πριν την περίοδο είναι διαφορετικοι. Μήπως συμβαίνει και σε άλλες κοπέλες εδώ; Για να ηρεμήσω το λέω. Δεν μου φτάνουν τις άλλες μέρες οι παλμοι, τους έχω και πριν την περίοδο!
Σας ευχαριστώ!
-
ναι εγώ περίπου 10 μέρες πριν τν περίοδο είμαι χάλια ζαλαδα ιλιγγο αναστάτωση.. γενικώς δεν είμαι καλά κ θέλω να μένω σπίτι αλλά τ να κάνουμε που πρέπει να πάμε για δουλειά..
-
Και εγω 2 εβδομαδες πριν νιωθω πολυ χαλια. Το θεμα ειναι οτι και μετα νιωθω χαλια φαντυαζομαι λογω του αιματοσ που χανω. Αρα μου μενουν ποσες..5 μερες ευτυχιας?? χαχα
-
κ εγω το ιδιο ! εχω αρρυθμιες κλπ παρομοια 5 μερες πριν μουερθει! επισης τα ιδια νιωθω και στην ωορρηξια!!!
-
Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
-
Και εγώ έχω φοβερό πονοκέφαλο και αναγουλες όταν περιμενω περίοδο
Ειδικά όταν αργεί τρελαινομαι
-
Και έχω και πολλά νεύρα… με ενοχλούν οι ήχοι είτε είναι δυνατοί είτε οξείς. Το καλοκαίρι έχω ένα αλομη, αναμαρες…φουντώνω για δευτερόλεπτα…
-
Εμένα πάλι όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι, η περίοδος με κάνει να νιώθω ακόμα πιο θλιμμένη κι ανήσυχη... Κι έχω τώρα οπότε είμαι χώμα... Αλλά δεν με κάνει να έχω νεύρα και τέτοια χωρίς λόγο...
Από σωματικά συμπτώματα μου προκαλεί αίσθηση αδυναμίας, ζάλη και πόνο... Δεν έχω παρατηρήσει αυξημένους παλμούς κλπ...
-
Πριν την έμμηνο ρύση, νιώθω πρήξιμο στο σώμα και φούσκωμα. Έχω μια καταθλιπτική διάθεση που κλαίω πολύ και σπάνια έχω νεύρα. Κατά τη διάρκειά της, αισθάνομαι έντονο πόνο, ζάλη, αστάθεια, τρομερή αδυναμία και επίσης κρυώνω πολύ.
-
Καλησπέρα !
Πριν αδιαθετήσω πάντα θα μου σκάσει κρίση πανικού θα είμαι μες το άγχος ταχυκαρδίες ζαλάδες .. το χειρότερο μου
-
Καλησπέρα, και εγώ λίγες μέρες πριν την περίοδο έχω φοβερά νεύρα σε σημείο να με εκνευρίζει κάποιος και μόνο που με κοιτάει και σχεδόν πάντα έχω μια περίεργη ανησυχία,ένα άγχος και έναν πανικό πολύ έντονο.
-
και εγώ τα ίδια χάλια διάθεση νεύρα και πολλές έκτακτες συνεχώς συν ότι πονάνε τα γόνατα μου στον υπνο.
-
Αχ!!εδώ και δύο χρόνια τα έχω..+ δύσπνοια και μουδιάσματα στο κεφάλι κάποιες φορές....
-
Γιατί έτσι βρε κορίτσια… καλά σήμερα κ εγώ έχω έντονο πρήξιμο-πόνο και κάνω κ εκτακτες…
Σήμερα μου ήρθε κ μένα, αύριο πιστεύω θα είμαι καλά!
Όλα τα ‘χαμε…
-