Ξεπερνώντας μια σχέση ζωης
Καλησπέρα.
Εδώ και λίγους μήνες και συγκεκριμένα από τον Οκτώβριο χώρισα με τη σύντροφό μου .Ήμασταν 6 χρόνια μαζί, και οι 2 προσφάτως χωρισμένοι και συζουσαμε τα 3 τελευταία χρόνια. Ιδανική σχέση, με πολύ έρωτα και κάθε τι που μπορεί να φανταστεί κανείς για μια τέλεια σχεση. Προσπαθούσαμε για παιδί τον τελευταίο χρόνο, εκείνη 40 ετών και εγώ έχοντας ήδη 2 παιδιά από τον πρώτο μου γαμο. Τον Αύγουστο βρισκόμενη σε επαγγελματικό ταξίδι και αφού επέστρεψε τον Σεπτέμβριο πήρε την απόφαση πως δεν ταιριάζουμε πλέον και αρνούνταν να δώσει παραπάνω πληροφορίες. Έμαθα φυσικά πως κάτι άλλο συνέβη κατά την απουσία της. η ψυχολογία μου είναι από το Σεπτέμβρη υπό του μηδενός. Είχα ψυχοσωματικά θέματα με το γαστρεντερικό μου, πονοκεφάλους, αϋπνίες, απώλεια 13 κιλών σε ένα μήνα, και μόνιμη θλίψη. Και το χειρότερο ήταν και είναι η αγνόηση μου, σαν να μην υπάρχω... Πώς είναι δυνατόν έναν άνθρωπο που του συμπαραστάθηκες με κάθε δυνατό τρόπο , τον λατρεψες όσο τίποτα, τον συγχωρεσες πριν 2 χρόνια για το ίδιο "αμάρτημα" και δεν διαπίστωσες καμιά αρνητική συμπεριφορά έως τώρα να κάνεις πως δεν υπάρχει; Αδιανόητο για μένα και τεράστια πληγή. Δεν είμαι ανοικτός άνθρωπος να μιλάω για τα προβλήματα μου σε φίλους και γνωστούς και αυτό ίσως κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα για μένα. Με συγχωρείτε για το σεντόνι και κάθε βοήθεια ώστε να ζήσω πάλι φυσιολογικα καλοδεχούμενη.ευχαριστω