το έχω ξαναπεί ότι είμαι ευεξαπτος. Αν γίνει κάτι δύσκολα ελέγχω τον εαυτό μου. Νιωθω πίεση αυτό το διάστημα και παρατηρώ ότι ξεσπάω πολυ εύκολα. Και καταλήγω πάλι να σπάω και πράγματα (έσπασα ενα κινητό, κατι που είχα πολυ καιρό να κάνω )
Φοβαμαι μηπως στο τέλος κάνω κάτι κακό σε κάποιον. Ξερω ότι αυτά είναι συχνές φοβίες του ιδεοψυχαναγκασμου, δεν είναι η πρώτη φορά που τις έχω, φοβόμουν ότι θα κάνω κακό στις γάτες μου πχ, αλλά δεν ξέρω μήπως στέκουν εντέλει. Φοβαμαι ότι θα χάσω τον ελεγχo , ότι θα αυτοκτονήσω ή θα σκοτώσω κάποιον (τις γάτες μου,τη μαμά μου κλπ). Πώς να με κοντρολάρω ομως; Ακομα και τα ψυχοφαρμακα είναι επίφοβα γιατί έχω διαβάσει περιστατικα που σκότωσαν λόγω χρήσης τέτοιων φαρμάκων.
Με επηρέασε και μια σειρά που έβλεπα. Μολις έκλεισα τη σειρά αισθανόμουν ότι μπορεί να χάσω τον έλεγχο. Ισως περνάω και πολύ χρόνο μπροστά σε οθονες.
Νευριαζω πάντως ευκολα. Αν δω ότι κάποιος οδηγάει γρήγορα στο δρόμο παραβιαζοντας το όριο ταχύτητας βρίζω και τον μουντζωνω.
Παιζω σκάκι στο κινητό και νευριαζω όταν ο αντίπαλος μου στέλνει ειρωνικά ιμότζι, βρίζω φωναχτά αν κάνω λάθος κινηση. Σημερα έβρισα φωναχτα όταν έκανα μια λάθος κινηση και τρόμαξε η γάτα που καθόταν στα πόδια μου.
Η αδερφή μου πήγε στο ξενοδοχείο και ενώ της είχα στείλει μήνυμα αν πάει να ταΐσει εκείνη τα γατιά για να μην πηγαίνω κι εγώ, εκεινη δεν τα τάισε και την έβρισα (σε μνμ).
Η μαμά μου έχει θέμα ακρατειας και σήμερα κατουρησε πάλι στο πάτωμα πριν προλάβει να πάει στην τουαλέτα και της φώναξα. Φοβαμαι ότι θα κάνει κάτι ανάλογο και θα της κάνω κακό. Και τώρα φοβαμαι να κοιμηθώ μην ξυπνήσω μέσα στη νύχτα και σκοτώσω κάποιον. Για λίγα δευτερόλεπτα όταν βρουτσιζα τα δόντια μου δεν ενιωθα ο εαυτός μου. Το έχω ξαναπάρει μια φορα παλαιοτερα, δύο χρόνια πριν και το είχα συζητήσει με τον ψυχίατρο,ειχε πει οτι ειναι λογω του ιδεοψυχαναγκασμου. Μηπως να πάρω αντικαταθλτιπικα τελικα; Αλλα εχω κανει τόση πρόοδο μόνος μου. Οσο είχα τις κρίσεις πανικού βεβαια ο θυμός δεν ήταν ο ίδιος, φοβόμουν να θυμωσω μηπως ανέβουν οι παλμοί. Τωρα δεν φοβαμαι οσο τότε την ένταση.