Θα ήθελα να ήμουν παρέα με παιδιά εδώ μέσα κάπου για καφέ η μαζί σε ένα σπίτι και να συζητάμε ο καθένας τα προβλήματα του. Κύκνος που μου βγάζει κάτι θετικό και player που έχουμε από ότι κατάλαβα κάποια κοινά στοιχεία στο πρόβλημα μας
Printable View
Θα ήθελα να ήμουν παρέα με παιδιά εδώ μέσα κάπου για καφέ η μαζί σε ένα σπίτι και να συζητάμε ο καθένας τα προβλήματα του. Κύκνος που μου βγάζει κάτι θετικό και player που έχουμε από ότι κατάλαβα κάποια κοινά στοιχεία στο πρόβλημα μας
Ένα μασάζ για μένα τη γιαγιάκα
Θα ηθελα να καταλαβετε ολεσ οι γυναικεσ οτι στην ουσια το ταιμιγκ ειναι τι πιστευετε για τουσ αντρεσ εκεινη τη στιγμη
λοιπον τωρα μολις ρωτησα μια γυναικα πως δουλευει η καφετιερα της!!
για πες μου πως δουλευει η καφετιερα;
απαντηση. τι πως δουλευει;
ε, πες μου πως δουλευει!
απαντηση . με κουμπι
εγω θελω γαριδάκια να τρώω μια tv κι να βλεπω παιδικαααααααααααααα
αν ρωτούσες εμενα θα σου απαντούσα -για την καφετιέρα- ότι δουλεύει χωρίς ένσημα.
τώρα θα ήθελα ένα χάπι να μπω σε έναν κόσμο που όλοι οι άλλοι είναι ολογράμματα, κι εγώ το ξέρω, κι αυτοί το ξέρουν και ζω τη ζωή μου χωρίς φραγμούς, δηλαδή βγαίνω έξω κι ας μην έχω καποιον να συναντήσω, μένω μέσα και ας μην έχω πρόβλημα υγείας να με κρατάει σπίτι, να γελάω δυνατά χωρίς να αισθάνομαι άβολα, να κλαίω όποτε νιώθω σκατά, αλλά αυτά δεν γίνονται.
τώρα θα ήθελα ένα μεγάλο σουφλέ σοκολάτας και ένα μπουκάλι κρασί.
Θα ήθελα να είμαι σε άλλο κόσμο όπου τα πάντα να είναι καινούργια και ανέγγιχτα από τον άνθρωπο.
Να ειμαι στον Ολυμπο ψηλα και παλι.
Δύο πιτογυρα :p
Αλλά βλέπεις διατροφή, οπότε ας συμβιβαστώ με κάτι άλλο.