Στατική δυσλειτουργια η δεν του αρεσα;
Βρεθηκα για σεξ με ένα παιδι που πριν κάποια χρόνια είχαμε πλατωνικη σχεση. Ξεκινήσαμε να κάνουμε κάτι αλλα πριν καν αρχίσουμε τελειωσε και μ ειπε οτι πρωτη φορα του συμβαίνει αυτο. Εν τω μεταξύ εγω δεν κατάλαβα καν αν του είχε σηκωθεί γτ δν προλαβα να τον ακουμπήσω καν. Μονο φιλιομασταν. Υπάρχει περίπτωση να τελείωσε χωρις να τ σηκωθεί;( κατι τετοιο έχω ακούσει για την προωρη εκσπερματιση) μετα ξαναπροσπαθησαμε. Ηθελε να τ κανω στοματικό. Οταν τ εκανα άρχισε να σηκώνεται αλλα αμεσως με διέκοψε για να το κάνουμε. Και μόλις έβαλε τ προφυλακτικό κ πηγε να μπει του ξαναεπεσε. Τ είπα να μην αγχώνεται αλλα μάλλον μπλόκαρε περισσότερο. Οταν σταματήσαμε τον ρώτησα αν του έχει ξανασυμβεί και μ ειπε μονο μια φορα πολυ παλια. Με ρώτησε αν έχει τύχει σε μενα και του είπα όχι. Κ μ ειπε οτι δεν φταίω εγώ. Την επόμενη μέρα τ έστειλα μήνυμα γτ σκεφτόμουν ότι θα ενιωθε ασχημα αλλα εκείνος προσπαθησε να το ρίξει σε εμενα λέγοντάς μ οτι προσπαθήσαμε αλλα δεν μας βγηκε και οτι δεν ταιριάζουμε σε αυτο τον τομέα και τ έπαιξε πολύ χαλαρός. Στο τέλος μ πέταξε ένα "ίσως μας βγει κάποια άλλη φορα" και δεν του απάντησα ποτε. Ξέρετε γιατί μπορεί να συνέβη αυτο; μήπως δεν του αρεσα; υπάρχει περίπτωση να μ ειπε ψεματα οτι τελειωσε; μ ειπε οτι τελειωσε δυο φορές. Αλλα εγω δν καταλαβα γτ και τις δυο φορές φορούσε προφυλακτικό κ τελείωσε μεσα σ αυτο. Επίσης όταν μ ειπε οτι τελειωσε δν είχα εικόνα αν τ είχε σηκωθεί οποτε δεν ξερω