Καλησπερα!
Πόσοι από εσάς έχετε κάνει υποτροπη στην καταθλιψη και στις αγχώδης διαταραχές?
έχουν περάσει 5 χρονια σχεδόν από τότε που σταμάτησα τα αντικαταθλιπτικα τα οποία επερνα για ένα χρόνο και με την συμβουλή γιατρού τα σταμάτησα.
Εχω γενικά θέματα με την ψυχολογία μου αλλά όχι τόσο μεγάλα ώστε να μην είμαι λειτουργική.Πριν δύο βδομάδες αρρώστησε το σκυλάκι μου που έχω 12 χρονια.Και ξαφνικά ήρθα πάλι στην αρχική μου κατάσταση της κατάθλιψης.Θα μου πεις για κάτι τόσο απλό?και όμως.Αρχισα να μη κοιμάμαι να έχω άγχος να μη τρώω μέσα σε δύο βδομάδες έχασα 3 κιλά και όλη μέρα κλάματα.ορεξη μηδέν για ζωή.Δεν θελω να ξυπνήσω το πρωί για να πάω για δουλειά.Μια μαυρίλα πάλι από την αρχή.Δηλαδη εμφανίζεται ένα θέμα και αμέσως μου έρχονται όλα αυτά που με βασανίζουν και όλα μαζί με πάνε πάλι στην καταθλιψη.
Να πω ότι τόσα χρόνια προσπαθώ να το παλέψω με ομοιοπαθητικη το άγχος και την καταθλιψη και εφόσον ήμουν λειτουργική και δεν ήθελα ψυχίατρο δοκίμασα και αυτή την εναλλακτική ιατρική.Ομως τώρα είμαι πάλι χάλια.Σε πόσους έχει συμβεί κάποια υποτροπη και τελικά υπάρχει κάποιος που να ξεπερασε εντελώς την καταθλιψη?