ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ASPERGIKO ΑΤΟΜΟ
τοσα χρονια προσπαθουσα να ενταχθώ στην κοινωνια των νευροτυπικων μα ματαια η τε απο δικους μου χιρισμους λαθος ητε από άρνηση των αλλων να με υποδεχτούν οπως ειμαι . πάλεψα με τα προβληματα μου κι τα δυσκολα που εχω κι νομιζω οτι εχω γινει πιο σωστη οσο μπορω στον κοσμο να μην ενοχλώ μην αδικο μην φέρομε άσχημα . μονον αν με πειράξουν θυμώνω και ανταποδίδω φυσικα προσπαθω ομως να κατανοώ τους αλλους κι να βλεπω κι απ τη δικη τους θεση τα πραγματα να μην παρεξηγω και να παρακαμπτω κι κακοτροπιες. το αποτελεσμα ?? ενα μεγαλο 0 !! τιποτα δε καταφερα ουτε φιλιες ουτε να με εκτιμούν με αποφευγουν κατανόηση ουτε τοση δα η θα κοιτάξουν να εχμεταλεφτουν κι μετα γεια σας η θα αδιαφορουν . εχω προσπαθησει να πλησιασω τους ανθρωπους δε το θελουν ειτε εμμεσα ειτε αμεσα στα μουτρα μου δειξαν στα ΙΣΑ την δυσαρέσκεια τους σε μενα. εγω εχω διαβασει σε βιβλια ψυχολογιας κι εχω ακουσει οτι τα ατομα με asperger και γενικα ατομα που εχουν θεματα και δυσκολεύεται χρειαζονται στιριξη κι συμπαρασταση. ο καλυτερος ανθρωπος δε ειμαι μα υποφερω με αυτα ολα κακια παντου και να βλεπω οι ιδιοι ανθρωποι να φέρονται σε αλους παρα πολυ ομορφα. συμπερασμα ?? οτι οκ αυτοι που εμενα δε με θελουν δε ειν κακοι απλα θελουν τη καλοσινη και το χρονο τους να τον αφιερωσουν σε αλλους ανθρωπους κι εκει ειναι σωστοι να προσφερουν σε αλλους εστο ανθρωπους απλόχερα απ την ψυχη τους . δε πειραζει που μενα με απορριπτουν καπου αλλου ειναι χρησιμοι και αξιοι φιλοι. δε θα προσπαθησω με το ζόρι να τους κανω να με αγαπούν απλα απομακρύνομε .εγω εκλεισα τη πορτα ομως της ψυχης μου δε θελω κανεναν φιλος μου παντα η μοναξια επαψα να ελπιζω και να προσμένω φιλιες και αγαπη απο τους αλλους συνανθρώπους μου . εχασα την εμπιστοσύνη μου ειδαν πολλα τα ματια μου και θελω να προστατέψω οτι απεμεινε απ την κομματιασμενη καρδια μου μην κανω κανα κακο στον εαυτο μου στο τελος κι ουτε κι εκει πανω αν θα παω δε θα εχω πουθενα να σταθω θα τυραννιέμαι γιατι ειν αμαρτια να αφαιρεσω το δωρο που μου εδωσε ο θεος .οφείλω να το διαφυλάξω οπως ολλοι μας το οφείλουμε στον εαυτο μας οτι κι αν μας συμβαινει.