Originally Posted by
CloudnStrife
Είμαι από Αθήνα, 24 χρονών φοιτητής. Μένω με τους γονείς μου και αρκετά κοντά σε εμάς και ο αδερφός μου. Τον αδερφό μου τον αγαπάω πολύ και τον θαυμάζω απεριόριστα. Ήταν το διαχρονικό πρότυπο μου. Είμαστε πολύ δεμένοι. Δεν ξέρω πως να εκφράσω αυτό που θέλω να πω. Έχω μια διαρκή ανάγκη να εισπράττω την επιβράβευση από αυτόν και κάπως και από τους γονείς μου. Προσπαθώ να είμαι τόσο καλός όσο αυτός και δεν είναι καθόλου εύκολο γιατί είμαι αστέρι.
Πάντα έβλεπα τον εαυτό μου σαν κάποιον που προσπαθεί να μοιάσει στον αδερφό μου, σαν να θέλω να "γίνω αυτός". Να είμαι εγώ τόσο ωραίος, τόσο γαμάτος, τόσο πετυχημένος. Σε αυτή την τρέλα του να γίνομαι καλύτερος ξέρω πως έχω κατακτήσει πολλά. Έχω ασχοληθεί με τον αθλητισμό, έχω γράψει πολύ καλά στις πανελλήνιες. Αλλά όλα αυτά ήταν αφού τα είχε κάνει ο αδερφός μου. Ένα πράμα στην ζωή μου που να έχω κάνει πρώτος δεν έχει υπάρξει. Όλα γύρω μου προσδιορίζονται κάπως από αυτόν. Δεν το λέω για να γκρινιάξω. Πάντα με βοηθούσε. Με τράβαγε ψηλά. Αλλά πάντα ήταν ένα βήμα μπροστά.
Κοντά του νιώθω τελείως αδύναμος. θα θελα σε ένα πράγμα να είμαι εγώ πρώτος, αλλά τόσα χρόνια τέτοιο πράγμα δεν έχει υπάρξει. Κάπου ίσως φταίνε οι γονείς. Εμένα δεν με πίεσαν σε τίποτα. Σκόπιμα δεν πιστεύω ότι έγινε αλλά ένιωθα σαν να ήταν αυτός το καμάρι τους και εμένα φυσικά και με αγαπούσαν αλλά είχαν χορτάσει από τις επιτυχίες του αδερφού μου. Ορισμένες φορές ένιωθα ότι δεν ήθελα καν να είμαι κοντά για να μην χαλάσω κάποια στιγμή.
Δεν του έχω μιλήσει για όλα αυτά, αλλά δεν μπορεί να μην το ξέρει. Ότι είναι το πρότυπο μου του το έχω πει όμως. Πάντα με έχει υπό την προστασία του, το έχει πολύ έντονο αυτό το στοιχείο. Κάτ με πληγώνει σε όλο αυτό. Ένα κομμάτι μου τον θαυμάζει, ένα λυπάται που κανένα από τα συστατικά που φτιάχνουν εμένα δεν είναι τόσο καλά. Του μοιάζω πολύ, προσέχω το σώμα μου, είμαστε στην ίδια σχολή (αυτός τέλειωσε δηλαδή και με φοβερό βαθμό). Με άλλα λόγια είμαι κάτι σαν αντίγραφό του. Νιώθω άσχημα για όλα αυτά που νιώθω, ορισμένες φορές με πνίγει αυτό.