Χωρίσαμε και έκανε αμεσως σχέση με κοπελα από την δουλειά
Καλημέρα και σορρυ σε όσους έχουν ήδη ασχοληθεί με το θέμα μου που αναρτώ καινουργιο. Με χωρισε μετά από 4 χρονια σχεση παρόλο που μου έλεγε ανά διαστήματα οτι ήθελε να παμε ένα βήμα παρακάτω. Είχαμε συζησει για 1,5 χρόνο μετά έφυγα λόγω δουλειάς. Τα καλοκαίρια ήμασταν μαζί και το χειμώνα έφευγα για δουλειά. Είχαμε χωρισει αρκετές φορές και πάντα τα βρίσκαμε με δική μου προσπάθεια μόνο! Με χωρισε επειδή τσακωνομαστε όπως είπε και δεν θα αλλάξουμε ποτε και δεν το μπορει αυτο, επειδή πιστευε ότι δεν τον εκτιμώ και δεν μ αρέσει τιποτα σ αυτον(αυτα τα είπε επειδή πάνω σε καυγάδες μας του έλεγα διαφορα) επειδή τον έχω απομακρύνει απο τους φίλους του επειδή του έχει περάσει και διάφορα τέτοια. Μέχρι την τελευταία μέρα μ έλεγε ότι με αγαπάει και θέλει μόνο εμένα και διάφορες τέτοιες βλακειες. Τον κυνηγησα πολυ εκλαψα πολυ και μάλλον αυτό τα έκανε χειρότερα. Με είδε σε πολυ ασχημη ψυχολογικά κατάσταση και δεν τον ένοιαξε καν. Σαν να ήταν άλλος άνθρωπος.Μετά από λίγες μέρες έκανε σχεση με καποια από την δουλειά. Εκείνος 29 εκείνη κάπου στα 36. Οταν Είχα πάει να τον βρω να μιλήσουμε τον περίμενα έξω από το μαγαζί που δουλεύει κι Αντι να ερθει να μιλήσουμε καθόταν μαζι της μετά που σχόλασαν. Τότε άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι παίζει αλλά απλά μ ελεγε οτι θα μείνει μόνος τ κι ότι δεν υπάρχει κάτι. Το ερώτημα μου είναι λέτε να τραβήξει μαζι της; απ όσο ξέρω δουλεύουν δίπλα δίπλα τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας. Δεν θα βαρεθεί κάποια στιγμή; ή λέτε να τον δω παντρεμένο μαζι της Στο τέλος;