Δυσμορφία και α-σεξουαλικότητα.
Καλησπέρα.
Είμαι στα 30 και κάτι ψιλά και δεν είχα γυναίκα. Είμαι άσχημος.
Αυτό που με απασχολεί είναι μήπως κάποιος γνωρίζει κάποια μέθοδο, κάποια τακτική, κάποιο βιβλίο που μπορεί να με βοηθήσει να κάνω αυτό που ονειρεύομαι: να σταματήσουν να με απασχολούν οι γυναίκες. Θέλω να μην ερωτεύομαι. Έχω ακούσει για α-σεξουαλικά άτομα, είναι εκ γενετής κατάσταση? Μπορώ να το καταφέρω με εξάσκηση ή με φάρμακα? Δε με ενδιαφέρει να έχω στύση ή σεξουαλική επιθυμία, με ενδιαφέρει να μην έχω ανάγκη από συντροφικότητα. Να μη θέλω πλέον γυναίκες (ούτε άντρες, μη πεταχτεί κανένας εξυπνάκιας).
Δε θέλω να ακούσω πως δε πρέπει να υποχωρώ, ούτε πως όλοι θα βρουν το ταίρι τους, ούτε να κάνω δίαιτα ούτε να βελτιώσω την αυτοπεποίθηση μου ή οτιδήποτε τέτοιο, θέλω μόνο απάντηση σε αυτό που ζητάω, αν έχετε, αλλιώς σας ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή που θα μου δίνατε, αλλά καλύτερα να σωπάστε.
Συγγνώμη που γίνομαι επιθετικός, όμως γνωρίζει κάποιος επαγγελματίας ψυχολόγος να μου δώσει μια απάντηση?
Ευχαριστώ.
Υ.Γ. Για να σας βοηθήσω καλύτερα, σκεφτείτε τι θα προτείνατε σε κάποιον άντρα της ηλικίας μου αν είχε εξαιρετικά παραμορφωμένο πρόσωπο από ατύχημα και δε μπορούσαν να βοηθήσουν οι πλαστικές λόγω αλλεργιών. Επίσης, λόγω του ατυχήματος, η ομιλία του είναι τραγικά δυσνόητη στους άλλους, σε σημείο που συνήθως του ζητάνε να γράψει αυτά που θέλει να πει.