λίγες μαλακίες αν διαβάσω ακόμη θα πάψει να είναι τάση.
Printable View
λίγες μαλακίες αν διαβάσω ακόμη θα πάψει να είναι τάση.
αχααααααααα...γιατί άρκτος μου?
σφυράκι στο κεφαλάκι.......:P (γλ,εξ)
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
εσύ όλο εξυπνάδες διαβάζεις?
Quote:
Originally posted by Ektor
βάλε κανένα you tube να γελάσουμε καλύτερα κι άσε τα σφυράκια.εκτός αν προορίζονται για άλλα κεφαλάκια! το γλ,εξ τι είναι?
Ειναι κουραστικο φανταζομαι και τωρα ειμαι κατα 99,9% σιγουρος για κατι...παρα πολλες συμπτωσεις.
Αυτα αν εννοουμε το ιδιο.
για συμπτωση δεν ξερω γιατι ειμαι νεα αλλα η ταση ειναι γενικη νομιζω.... ( για εμετο )Quote:
Originally posted by keep_walking
Ειναι κουραστικο φανταζομαι και τωρα ειμαι κατα 99,9% σιγουρος για κατι...παρα πολλες συμπτωσεις.
Αυτα αν εννοουμε το ιδιο.
θα ψάξω για μιά φωτό μου μετά από την ισχυρή γρίπη που πέρασα, αλλά τώρα είμαι καλά.....δεν έμεινε τίποτε...Quote:
Originally posted by arktos
Quote:
βάλε κανένα you tube να γελάσουμε καλύτερα κι άσε τα σφυράκια.εκτός αν προορίζονται για άλλα κεφαλάκια! το γλ,εξ τι είναι?
αυτό...:P σημαίνει γλώσσα έξω.......Quote:
θα ψάξω για μιά φωτό μου μετά από την ισχυρή γρίπη που πέρασα, αλλά τώρα είμαι καλά.....δεν έμεινε τίποτε...Quote:
Quote:
εγώ απλά αδιαφορεώ, στα έχω πει.....σιγά μη χαλάσω και τη ζαχαρένια μου καλοκαιριάτικα....Quote:
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
εσύ όλο εξυπνάδες διαβάζεις?
θεοφανία, στο ύψος σου...
ektor με το συμπαθιο κιωλας εισαι ασχημος.:P
Μπουχθια μπμπμπιχχχουεαααα!!
Εγω ξερασα κιολας!!!
Κρίμα panikoula που δεν μπορείς να δεις την ομορφιά της ψυχούλας μου…;)Quote:
Originally posted by panikoula
ektor με το συμπαθιο κιωλας εισαι ασχημος.:P
υ.γ.: Η εξωτερική εμφάνιση για άλλους παίζει μεγάλο ρόλο για τις σχέσεις τους, για μένα δεν έπαιξε σχεδόν ποτέ…..:mad:
κάνω quote κάτι που έχει γράψει κάποιος και τον ρωτάω κάτι και πετάγεται αυτός και απαντάει.τι να πεις μετά?