Να δοκιμάσω ή να το παρατήσω;
Καλησπέρα. Σίγουρα θα έχει ξανά γραφτεί παρόμοιο θέμα αλλά θα γράψω και την δική μου εμπειρία.
Έχω γνωρίσει μια κοπέλα μέσω γυμναστηρίου. Με την κοπέλα αυτή λέγαμε γεια και σχετικά κάποιες λίγες κουβέντες τον τελευταίο 1 χρόνο. Πριν 2 εβδομάδες μιλήσαμε πιο ανοιχτα, με αφορμές που μου έδινε αυτή. Βγήκαμε με παρέα και ήταν και αυτή μαζί. Γενικά υπήρξε μια αρκετά έντονη έλξη μεταξύ μας(χωρίς να γίνει κάτι). Που είναι το κακό θα μου πείτε;
Έχει σχέση περίπου 3 χρόνια. Από όσο μου είπε γενικά δεν περνάει και τόσο καλά μιας τα ενδιαφέροντα τους είναι διαφορετικά και δεν βγαίνουν μαζί γιατί έχουν αλλα γούστα. Της είπα ότι μου αρέσει και είπε το ίδιο αλλά δεν μπορεί να σταματήσει μια σχέση τόσο εύκολα...θεωρώ υπάρχει και ο φόβος του να το κάνεις αυτό. Στο instagram μιλήσαμε αρκετές φορές και μου ανοίχτηκε σε κάποια θέματα πιο προσωπικά αλλά οι συζητήσεις πάντα ξεκινούσαν πάντα από εμένα.
Είμαι άνθρωπος που δεν θέλω να πιέσω καταστάσεις προς σεβασμό και για την σχέση της. Παρόλα αυτά είμαι φουλ καψουρης από την 1η μέρα που την είχα δει. Δεν τολμώ να της πω να βγούμε μόνοι μας για να μην την πιέσω, παρόλο που το θέλω όσο τίποτα. Κάποιες 2-3 μέρες υπήρξε αρκετά πιο απόμακρη και άλλες εντελώς το αντίθετο. Δεν ξέρω πως να το διαχειριστω.
Την σχέση της δεν ξέρω ούτε έχω κοινούς φίλους για να μάθω τι πραγματικά συμβαίνει. Ξέρω ότι αν της πω ότι νιώθω πραγματικά ίσως να σταματήσει όλο αυτό και από φόβο δικό της να πάει παρακάτω(ακόμα και να το ήθελε). Ενώ η άλλη λύση είναι να το αφήσω εντελώς χαλαρό να λέμε απλά το γεια μας και με την ελπίδα ότι μπορεί να αλλάξει κάτι στην σχέση της.
Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να περιμένει από εμένα την έξτρα κίνηση για να βρει την δική της αφορμή να σκεφτεί παραπάνω το τι θέλει πραγματικά;
Κοινώς δεν ξέρω τι να κάνω.