Συγνώμη για αυτό που θα διαβάσετε
Μόλις γύρισα από το νοσοκομείο όπου πήγα με πόνο στο στηθος. Την ώρα που μου μιλούσε ο γιατρός ή νοσοκόμα μου πήρε λίγο άγαρμπα αίμα και ενώ θυμάμαι να άκουσα κρατς να ανοίγει κάτι τώρα μου μπήκε η κακή ιδέα μην με κόλλησαν κάτι επίτηδες. Μην έβαλε αυτή βελόνα με Aids και τώρα έχω κολλήσει. Τι να κάνω? Όλο αυτό αρχίζει να μου γίνεται μεγάλο πρόβλημα. Τι έχω πάθει πια. Δεν ξέρω τι να κάνω. Ο φίλος μου έχει αρχίσει να μην με αντέχει άλλο και φοβάμαι μη τον χάσω. Υποφέρω. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Θα κλείσω αύριο ραντεβού με ψυχολόγο. Αλλά είναι δυνατόν? Να σκέφτομαι ότι η κυρία που μου πήρε αίμα έβαλε σύριγγα πεταλούδα για να με κολλήσει Aids? Δεν το πιστεύω ότι έχω τέτοιες σκέψεις. Συγνώμη για όποιον το διαβάσει. Θέλω απλά κάπου να τα πω. Έχω καιρό και αυτό το φόβο με το aids. Συνέχεια φοβάμαι ότι κάπου κόλλησα. Μου έχει μείνει γιατί όταν ήμουν μικρή στο τραίνο κάποιος είπε ότι είχε aids και προσπαθούσε να μας πιάσει όλους και είχε αίμα στα χέρια. Δεν μπορώ να εμπιστευτώ τίποτα. Ακόμα και να παραγγείλω από έξω φοβάμαι ότι κάτι έχει μέσα. Απλά τώρα λέω τι έκανα στον εαυτό μου. Γιατί πήγα νοσοκομείο?γιατί πονούσα στο στηθος. Και τώρα έχω άλλο πρόβλημα. Φοβάμαι μην κόλλησα aids. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Νιώθω ότι είμαι ένα τεράστιο πρόβλημα. Για όλους.