-
διπολικοτητα
καλη χρονια να εχετε με υγεια!!!εχω διπολικη διαταραχη.τον μαρτη του2005 επαθα καταθλιπτικο επεισοδιο...ειταν ενας πονος μεσα μου που δεν μπορουσα να τον αντεξω.πηγα σε εναν ψυχιατρο αστερι που στην αρχη με κοιμησε για να μην αυτοκτονισω.διαβαστε θεραπεια xanax-zyprexa-effexor xr 225mg-lamictal 200mg σαν σταθεροποιητη.τωρα ειμαι μια χαρα.αμα ο ψυχιατρος δωσει την καταληλη αγωγη και υπαρχει θεληση και προσπαθεια ολα φτιαχνουν.η ζωη ειναι ωραια!!!
-
ts ts ts ts ts!!!!
Είμαστε κατά των ναρκωτικών αλλά υπερ των φαρμάκων. Και είμαστε και γνώστες για το αν μια αγωγή είναι καλή ή όχι; Ούτε γιατροί να είμασταν!!! Παλιότερα είχα δοκιμάσει ένα αντιβηχικό σιρόπι σε μεγάλη δόση εννοείται(όλο το μπουκάλι) και έβλεπα γραμμές. Σαν το έργο ο κυνηγός ένιωθα. Μήπως γνωρίζετε την ονομασία του φαρμάκου αυτού;Το δίνουν μάλλον σε τοξικομανείς.
Dr A\'dam the netherlands
:cool:
-
φιλε αλεξηams
το αν ο γιατρος εχει πεσει σωστα στην διαγνωση φαινεται στον αν η θεραπεια προχωραει.και εμενα με εκανε καλα.ειμαι μονο με το lamictal που ειναι σταθεροποιητης.τα ψυχοφαρμακα δεν ειναι ναρκωτικα.αν κατι ειταν ναρκοτικο ειταν το xanax με κοιμησε για να μην κανω καμια μαλακια αφου η διαθεση ειχε βουλιαξει....:cool:
-
Γεια εχω και εγώ bipolar disorder και αυτόν τον καιρό δεν είμαι και πολύ καλά.
να συμπληρώσω ότι κανείς μας δεν θέλει να παίρνει τόσα χάπια. Δεν τα παίρνουμε με τη θέλησή μας αλλά αναγκαστικα γιατί είμαστε άρρωστοι και για να γίνουμε καλά.Εγώ προσωπικά τα έχω σιχαθεί τόσο που όταν έχω πυρετό ούτε Depon δεν παίρνω γιατί νιώθω αηδία. Ακόμα ένα χάπι έλεος!
Πολύ χημεία!
Ούτε είναι ωραίο να θες να ταξιδέψεις ή να πας διακοπές και συ να πρέπει να κατεβάζεις μια χουφτα χάπια μπρόστά στους φίλους σου. Και αυτοί να σε ρωτάνε \"τι έχεις\" και εσύ να τους λες σαν να μην τρέχει τίποτα:\"Ξέρετε έχω μανιοκαταθλιπτική ψύχωση\"
Και να πρέπει να φας έτσι ώστε να μην τρυπήσει το στομάχι σου με τις χημείες που παίρνεις πρωί - βράδυ.
Εσύ Αλέξησαμς από αυτά που γράφεις μάλλον ληγμένα πρέπει να παίρνεις.
-
coma kai alex σας ευχαριστω για την υποστηριξη...οσο για τον αλλο του απαντησα σε <private>sms.το κακο στην υποθεση ειναι οτι κανουμε οταν δεν ειμαστε καλα λαθος πραγματα και περνουμε λαθος αποφασεις ενω δεν φταιμε εμεις ειναι καθαρα βιολογικο το κομματι.αμα ειμαστε καλα τι μας νοιαζουν τα φαρμακα?η τι θα πουν οι αλλοι?εμεις να ειμαστε καλα...:)
-
εγω χθες δεν καταφερα να κρατισω τα νευρα μου και εβρισα τον αλεξηamsδιοτι απο οτι διαβαζα κοροιδευε και ειρονευοταν τα προβληματα ταλαιποριμενων παιδιων.ζηταω ξανα συγνωμη απο ολα τα παιδια του forum
-
Φίλε antoni25...
Καταρχήν με τα λόγια σου απέδειξες οτί η Κρήτη δεν είναι Ελλάδα.Δεύτερον απέδειξες οτι η Κρήτη δεν είναι Ελλάδα και τρίτον οτί η Κρήτη δεν είναι Ελλάδα.
Αφού όπως λες είσαι από τη Κρήτη και ξέρεις και από καλό λάδι θα σου συνιστούσα να ασχοληθείς με τις ελιές σου,το κτήμα σου, τα ψάρια σου και να αφήσεις το τίτλο της μαμάς Τερέζας για τους υπόλοιπους. Το τι έπαθες εσύ πρόβλημα σου.:cool: Όσο για το Κρητικό που περηφανεύεσαι όταν είμουν φαντάρος γνώρισα έναν βλάκα σαν εσένα από τη Κρήτη που περηφανευόταν για το δικό του και το δικό του ώσπου δοκίμασε παραγωγή μου. Ξέρεις τι έπαθε μετά? Διπολική διαταραχή:cool:
Φεύγω από αυτό το site και δεν θα σας ξαναενοχλήσω. Να περνάτε καλά,να είστε καλά και να μου προσέχετε τον antoni25. Όσο για τις σεξουαλικές προτιμήσεις τις ξέρετε και εσύ antoni25 επίσης.
Dr A\'dam the netherlands
dodoni κάνε μου delete το λογαριασμό να καθαρίσει από χώρο και ο server.
Υ.Γ.: antoni25 άσε τις μαντινάδες και άρχισε τις γαργάρες.(εσείς οι κρητικοί άντρες δεν είστε?και με μουστάκια κιόλας?) Να μην ξεχάσεις να δώσεις χαιρετίσματα και να τις πεις πως άλλαξα τηλέφωνο.:cool: Φιλιά
-
ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...
ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΑΛΕΞΗΑΜΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΛΕΝΕ.ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΑΛΛΑ ΑΠ\'ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟ ΧΑΖΟΜΑΡΙΤΣΕΣ ΛΕΣ.ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ.
-
αλεξακο φιλε μου καλε!!!!!καλε μου φιλε!!!!η απαντηση μου ειναι σε private sms.οσο για την κρητη δεν απαντω...αφησε τους αλλους να κρινουνε!!!εδω ειμαστε για να δινουμε κουραγιο ο εννας στον αλλον και οχι ενας μ.......να κοροιδευει <<εμας>>αυτην την κοινοτητα.στο καλο και αερας στα πανια σου.εισαι καλεσμενος παντως στο ρεθυμνο θα δεις οτι θα μεινεις για παντα εκει...:cool:
-
Χθες το βραδυ ειδα την ταινια \"ο κυριος τζοουνς\"που την ειχε προτεινει ενας φιλος στο forum.οσο αφορα το θεμα μανιας που ειχε ο μιστερ δεν συμφωνω καθολου...το τυπακι στον κυκλο της μανιας του πηγε να αυτοκτονισει 2 φορες νομιζοντας οτι μπορει να πεταξει!!!πληρης παραλογισμος!!!νομιζω οτι στο μανιακο μας κυκλο δεν μας απασχολουνε και πολλα πραγματα δηλαδη ειναι σαν να τρεχουμε με 200 χωρις φρενα!!!αλλα νομιζω οτι εχουμε την λογικη να διαφυλαξουμε την ζωη μας.συμφωνω ομως με τον καταθλιπτικο του κυκλο...κλαμα κλαμα και παλι κλαμα.απογνωση απογοητευση κτλ κτλ.οπως θα παρατηρησατε και εσεις <οσοι εχουνε δει την ταινια αυτη>υπαρχει διαφυλαξη συναισθηματων μεσω του λιθιου<σταθεροποιητη διαθεσης>οπως δηλ lamictan depakin ktl ktl.αλλα ο καλυτερος σταθεροποιητης που ειναι η καλητερη χημια οπως αποδυκνιεται ακομα και στο εργο ειναι ο ΕΡΩΤΑΣ!!!!!!!!!!!ερωτευτητε παιδια αγαπηστε:)
-
γεια !!!!
δυστυχώς δεν είδα ακόμα την ταινία. συμφωνώ με τον Αντώνη ότι στα μανιακά επεισόδια δεν υπάρχει παραλογισμός αλλά κάτι άλλο. ..Αλλά τι περιμένεις Αντώνη Αμερικάνικη ταινία με τον Ριτσαρντ Γκιρ είναι άμα δεν έχει τις υπερβολές της αυτή ποια ταινία θα τις έχει
και θέλω να πω κι ένα γεια και να στείλω πολλά φιλάκια αν και κάπως αργοπορημενα στη φίλη μου τη Δανάη και τον Αλεξ30 που τους συμπαθώ πολύ...
φιλάκια σε όλους χχχχχχχχχχχ
-
Καλημέρα,
φίλε αντώνη δεν νομίζω πως η αυτοκτονία ήταν ο στόχος του διπολικού που υποδυόταν ο Γκυρ. Αν πρόσεξες μία ατάκα του \"Σημασία έχει να είσαι εκεί\"...αλλά ούτε και το πέταγμα αυτό καθ\' αυτό ήταν κομμάτι της μανιακής του φάσης αλλά μάλλον λειτουργεί συμβολικά για να δείξει ακριβώς το υπερβολικό, ακατανόητο και -κάποτε- παράλογο της όλης κατάστασης...
Όσο για τον έρωτα που αναπτύσσεται μεταξύ ασθενούς και ψυχιάτρου δεν νομίζω πως βλάπτει την ταινία μήτε και τη φύση της διπολικής....Κάτ\' εμέ ήταν μια φιλότιμη και ικανοποιητική προσπάθεια η όλη παραγωγή αν λάβει κανείς υπ\' όψιν του πως διαπραγματεύτηκε ένα δύσκολο θέμα δίνοντας του τις παράλογες διαστάσεις που πιστεύω απόλυτα πως του αρμόζουν...
Να είστε όλοι καλά και να χαμογελάτε... πάντοτε!!
-
ασχετα οτι εμενα η ταινια αυτη ειχε ακραια στοιχεια στο μανιακο του κυκλο συνφωνω οπως ειπα στον καταθλιπτικο τομεα φιλε μου...οσο με τη σχεση ψυχιατρου- ασθενη βλεπουμε οτι ο ερωτας μονο καλο κανει στην ασθενεια αυτη...αλλα μην ξεχνας οτι στον καταθλιπτικο μας κυκλο ολοι προσπαθουμε να κρατηθουμε απο καπου...αρα ερωτευτηκε αυτος?η η αρωστια του τον εκανε να κρατηθει απο καπου οπως κανουμε και εμεις?εγω αυτο πιστευω...
παιδια να την παλευετε!!!φιλλακια πολλα στην comma που την συμπαθω πολυ!!!
-
γεια σου πατριωτη αντωνη ,
σου αφιερωνω μια μαντιναδα ....
ο αντρας κανει τη γενια και οχι η γενια τον αντρα ,
σαν ειναι οτραγος δυνατος δεν τονε στενει η μαντρα :P
-
ολοι εδω ειμαστε ψυχουλες αλλα ενα παραπανω αυτη!!!