Originally Posted by
Skiouros8
Δεν ξερω, δεν νομίζω να αφορά αυτο. Πληρωσα με κάρτα, άρα αναγκαστικά έπρεπε να κόψει απόδειξη. Την επόμενη φορά θα κρατάω μετρητά αν είναι. Αν και από την ώρα που μπήκα το ίδιο ύφος είχε. Μιλούσε με κάποιον, του έκανα νεύμα καθώς ερχόμουν στο ταμείο τύπου "γεια" και με αγνοησε, πλησίασα, είπα πάλι γειά καθώς αδειαζα τα ψωνια και πάλι με αγνοησε και μετά συνέχισε να με αγνοεί μέχρι να τελειώσει η διαδικασια. Και αφού πληρωσα κοιτουσε πάλι το υπερπεραν. O λόγος που ζήτησα την απόδειξη από το pos είναι γιατι κάποιες φορές ζητάει pin και επειδή δεν ακούω, το κάνω για να βεβαιωθω πως εγινε η πληρωμή. Υπάρχει και το ενδεχόμενο επειδή αυτος προσφατα παντρεύτηκε και έκανε παιδί, να με βλέπει μειονεκτικά επειδή είμαι ανυπαντρος και ατεκνος. Ειναι μόνο ένα χρόνο μεγαλυτερος μου. Εγω λαικ δεν του κάνω ποτέ, ούτε ευχήθηκα κάτι για το παιδί του. Μηπως θύμωσε για αυτο; Δεν ξέρω, ειλικρινά. Θεωρώ ότι μάλλον αφορά την ανάρτηση που έκραζα το χωριό. Έλεγα πως πολλοί συνομιληκοι μου ενδιαφέρονται μόνο για τα λεφτά και στα 30+ φαινονται 40χρονοι με μεγάλες κοιλιές (όχι έτσι, κάτι πιο κομψο) Και αυτός έχει μεγάλη κοιλιά. Σε κάθε περίπτωση ούτε που τον είχα στο μυαλό μου όταν το έγραφα, σε έναν βλακα συμμαθητή μου πήγαινε. Ολοι εδώ είναι τοπικιστές, αν κράζεις το χωριό τους σε μισούν.
Το άλλο ενδεχόμενο είναι όπως είπα να μου μίλησε και να μην τον άκουσα και να παρεξηγήθηκε. Και στις δύο περιπτώσεις θεωρώ ότι η αντίδραση είναι υπερβολική και εντελώς αντιεπαγγελματική.