Πρόβλημα με πρώην στην δουλεία
Καλησπέρα σας,
Έχω να γράψω πολύ καιρό, καλό πρέπει να είναι αυτό...ωστόσο επιστρέφω να γράψω για το ίδιο πρόσωπο που με απασχολούσε πριν χρόνια (αυτό δεν είναι καλό..). Πριν αρκετό καιρό λοιπόν είχα γράψει για μία "σχέση" που είχα και με είχε ταλαιπωρήσει αρκετά. Η κοπέλα αυτή ήταν και είναι συνάδελφος μου. Στην ουσία ήμουν το τρίτο πρόσωπο και κορόιδευέ και εμένα, λέγοντας ότι το αγόρι της έχει κάποιο θέμα και δεν μπορεί να το αφήσει και εκείνον, μέχρι που βρήκε έναν τρίτο και μας σχόλασε και τους δύο. Είχα χάσει τα λογικά μου τότε από την απίστευτη καψούρα που ένιωθα και έκανα πολύ καιρό να το ξεπεράσω. Με βοήθησε αρκετά βέβαια όταν στην πορεία έκανε σχέσεις με 2 ακόμα συναδέλφους και βέβαια "ξύπνησα" βλέποντας ότι δεν είναι αυτό που πραγματικά ήθελα. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες καθώς έχει περάσει αρκετό διάστημα και θα τα θυμάμαι και καλά.
Πλέον στην δουλεία με εκείνη την κοπέλα δεν έχουμε ούτε καλημέρα. Ωστόσο το τελευταίο καιρό δεν είναι λίγες οι φορές που βρίσκει αφορμή να απασχολήσει το γραφείο μου. Με αποκορύφωμα την τελευταία εβδομάδα, όταν και ήρθε να ζητήσει κάτι και επειδή είχα άλλη εργασία εκείνη την στιγμή της ζήτησα να περιμένει να την εξυπηρετήσει ο συνάδελφος όταν γυρίσει (Είχε πάει τουαλέτα). Εκεί δέχθηκα μια αναπάντεχη επίθεση με λεγόμενο όπως, ότι αν δεν φερθώ επαγγελματικά και δεν την εξυπηρετήσω θα λύσουμε αλλιώς τις διαφορές μας, απειλώντας με αναφορά. Αν και η πίεση μου ανέβηκε στο θεό παρέμεινα ψύχραιμός και με ευγενικό τρόπο της εξήγησα ότι ο συνάδελφος μου θα την εξυπηρετήσει σε ότι χρειαστεί καθότι είμαι απασχολημένος. Την επόμενη μέρα επέστρεψε ξανά στο γραφείο με συνοδεία έναν φίλος της και ενώ ο συνάδελφος μου ήταν παρόν και εγώ απουσίαζα δεν δέχθηκε να την εξυπηρετήσει εκείνος αλλά ήθελε να την εξυπηρετήσω μόνο εγώ.
Έχω αρχήσει να ανησυχώ πώς θέλει να μου δημιουργήσει πρόβλημα και θέλω την γνώμη σας πως να χειριστώ την κατάσταση.