Originally Posted by
Niels
Το θέμα με τα γενοσημα είναι μεγάλο. Μέχρι και το φύλλο οδηγιών αλλάζει. Είχα δοκιμάσει γενοσημο του remeron, αλλά σε υγρή μορφή για να ρυθμίζω καλύτερα τη δοσολογία. Απλά με ζαλιζε όταν το έπαιρνα, δεν με κοιμιζε, και το πέταξα. Το 2018 που έπαιρνα πάλι το cipralex είχα θολούρα, ζαλαδα κλπ αλλά τότε έπαιρνα 20mg και είχα αλλάξει ώρα λήψης δύο φορές. Όταν το κάνεις αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην φεύγουν εύκολα οι παρενέργειες ή να είναι μεγαλύτερη η ένταση τους. Θεωρείται πάντως από τα πιο ασφαλή φάρμακα για το συκώτι. Κάνεις γιόγκα; Εγώ θα έτρεμα εξωτερικά από τη δυσκολία να σταθώ όπως πρέπει. Έχω παρατηρήσει ότι κολλάει το μυαλό μου καμιά φορά με το cipralex. Ξεχνάω ονόματα, μπερδεύω λέξεις. Και με το λυρικα το πάθαινα ακόμη πιο πολύ. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις ξανά το ίδιο το cipralex. Έχει μεγάλη διαφορά στα λεφτά; Ναι, στο μεσαιωνα ίσως. Ανάλογα με τα συμπτώματα φαντάζομαι. Έχω ακούσει ότι στα αρχαία χρόνια θεωρούσαν πως με τις κρίσεις που παθαίνουν οι επιληπτικοί έρχονται σε επαφή με το θείο και τους είχαν για ξεχωριστούς.