Εθισμος στον τζογο και πολλες υποτροπες!!
Καλημερα στην ομαδα,διαβασα πολλα απο τα φορουμ πριν αποφασισω και εγω να γραψω τη δικη μου ιστορια για να βρω λιγο συμπονια μεσα απο αυτην την καταπληκτικη ομαδα.
Οι πρωτες μου λοιπον επαφες με τον τζογο ξεκινησαν στην παιδικη μου ηλικια με καφεδακι εφημεριδα και ωρες ολοκληρες στο προπο ειδικα τα ΣΚ παιζοντας ομως ευτελη ποσα(ισως ομως για εκεινη την ηλικια και οχι !)
Αργοτερα εφυγα απο το σπιτι για σπουδες στην ηλικια των 18 και ανοιχτηκε μπροστα μου ο κοσμος του διαδικτυακου τζογου.
Εχω αυτοαποκλειστει σε οτι σαιτ υπαρχει διαδικτυκο και τωρα το μονο τερας που πολεμαω ειναι ο παλιοοπαπ.
Ευτυχως με καζινο κλπ δεν εχω σχεση.
Εκανα προσπαθειες να το κοψω μονος μου,μαξ περιοδος ηταν 3 μηνες .
Πηγα στο κεθεα εθελοντικα και σταματησα πριν ξεκινησουν οι ομαδικες συνεδρειες λογω ντροπης ,εκανα δλδ 3-4 ατομικες μονο .
Εχω περασει πολλα σταδια στεναχωριας ,λυπης και απογοητευσης.
Με το που σταματαω και προσπαθουμε να μαζεψουμε λιγα χρηματα με τη γυναικα ,εγω παω και τα καταστρεφω ολα.
Μετα με ψεματα και διαφορα τεχνασματα προσπαθω και τα καλυπτω.
Το εχει καταλαβει εννοειται καθως παλιοτερα επαιζα τεραστια ποσα και δεν μπορουσα να κρυφτω.
Παιζω,στεναχωριεμαι,σιχαιν ομαι τον εαυτο μου ,μετα ειμαι down για καμια βδομαδα,μετα συνερχομαι και προσπαθω να το ελεγξω αλλα κατι το ανεηξηγητο γινεται και ξαναπεφτω.
Σε ποσο χρηματων δεν θελω να αναφερθω πρωτον επειδη ψυχοπλακωνομαι(εκει ειναι βεβαια και το μεγαλυτερο λαθος του τζογαδορου οτι γυρναει πισω να παρει τα χαμενα και απλα ανοιγει την τρυπα κ αλλο)
και δευτερον επειδη αυτο το θεμα ειναι καθαρα υποκειμενικο.
Πχ για καποιον τα 100 ευρω ειναι πολλα και για αλλον ψιχουλα.
Τελευταια υποτροπη παντως μετραει χθες και σημερα ειμαι σε φαση "γτ το εκανα?σιγουρα δεν ημουν εγω ? Οχι παλια τα ιδια "
Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον αφιερωσει εστω λιγο απο τον χρονο του για να διαβασει την ιστορια μου.