Originally Posted by
Lenale
Καλησπέρα παιδιά εδω είμαι και πάλι με τον πόνο μου βρίσκομαι ακομα στο Ντουμπάι έρχεται καλοκαίρι εχει πολύ ζεστη εχω βγάλει και ακμή στην πλάτη εχω να δω τους δικούς μ 1 χρόνο σχεδόν δεν έρχομαι Ελλάδα κιόλας σύντομα.. τώρα τελευταία εχω κλειστεί στον εαυτό μου εχω βάλει κιλά κιόλας πάλι γενικά τιμωρω τον εαυτό μου για το παρελθόν έχουν περάσει 4μιση μήνες απο τότε π με Βαρέσε ο Άραβας και εξαφανίστηκε τα συναισθήματα μου είναι πιο ξεκάθαρα και μπορώ να πω ειχα κόλλησει μαζί του στην ιδέα μονο οτι θα μπορούσα να είμαι με κάποιον άσχετα απο το παραμύθι του π σε αυτό εστίασε οτι ήμουν πολλά χρόνια μόνη και είχα χαμηλή αυτοεκτίμηση για το σώμα μου μετέπειτα επειδή δεν είναι η πρώτη φορα στην ζωη μ π κολλάω στο παρελθόν και αφήνω να με επηρεαζει απλά δυσκολεύομαι να προχωρήσω μονο και στην ιδέα οτι θα γνωρίσω κάποιον στον μέλλον απλά φοβάμαι και το αλλο είναι οτι καθε μερα τον σκέφτομαι και το κάνω επειδή αν σταματήσω και προχωρήσω υπάρχει το ενδεχόμενο να βγεί μπροστά μ απο το πουθενά δεν κατάφερα να πάω σε ψυχολόγο εχω αλλες οικονομικές προτεραιότητες για αυτό γράφω και εδω...
Τις προάλλες επίσης ενας συνάδελφος φίλος π απλά του αρέσω αλλα ξέρει ήδη και του εχω ξεκαθαρίσει οτι δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξύ μας ήμασταν στο δωμάτιο και οταν με αγκάλιασε τρομοκρατήθηκα και ηταν σαν να ζούσα εκείνη την στιγμή παλι και με πιάσανε τα κλάματα...