Μαγνητική Εγκεφάλου σκιαγραφικα και αντικαταθληπτικα
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Θα το εξακριβώσω με γιατρό αλλά και το νοσοκομείο στο οποίο θα κάνω την εξέταση αλλά θα ήθελα και την δικιά σας εμπειρία οποίος νοσοφοβικος ή τέλος πάντων οποίος έχει κάνει μαγνητική ενώ είναι σε θεραπεία με αντικαταθληπτικα.
Ήθελα να ρωτήσω θα κάνω μαγνητική και αγγειογραφεια εγκεφάλου γιατί ως γνωστόν η νοσοφοβια μου με τρώει και θεωρώ ότι μπορεί να έχω ή όγκο ή ανεύρυσμα. Τελευταία μου μαγνητική εγκεφάλου ήταν το 2021. Τότε δεν ήμουν σε αγωγή. Τώρα όμως είναι εδώ και 3 μέρες που με τα χίλια ζόρια έχω αρχίσει την παλιά δόση από το παλιό αντικαταθληπτικο που είναι η σιταλοπραμη. (Αναστολείς σεροτονινης SSRIS αν δεν κάνω λάθος?) Το πιο παλιό από όλα τα φάρμακα αντικαταθληπτικα. Η ερώτηση μου είναι μπορώ να πάρω τα αντικαταθληπτικα μου ένα θα κάνω μαγνητική εγκεφάλου με σκιαγραφικο? (Γαδοτερικο οξύ -dotarem των 20) ή πρέπει να μου γραψει ο γιατρός κάποιο πιο κατάλληλο σκιαφραγικο ή ακόμα και να κόψω την λίγη ποσότητα χαπιού που περνω τώρα για να κάνω την εξέταση?