Σκέφτομαι να κάνω κακό στον εαυτό μου (TW)
Είμαι ένας αρκετά ταλαιπωρημένος άνθρωπος. Δεν έχω κουράγιο να κάνω οτιδήποτε. Και αυτά τα δύο τα εννοώ, εξάλλου δεν έχω λόγο να γράψω ψέματα, αφού κανένας δεν με ξέρει εδώ. Πάσχω από OCD και BDD εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι επίσης γκέι και προέρχομαι από επαρχία, με αποτέλεσμα να περάσω σαράντα κύματα προκειμένου να καταφέρω να αποδεχθώ τον εαυτό μου. Είμαι βαριά άρρωστος, απογοητευμένος και δεν έχω καμία όρεξη για ζωή. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι έχω μπλέξει με σχολή που δεν μπορώ να βγάλω. Δεν την επέλεξα εγώ, αυτή με επέλεξε. Τόσο έγραψα και πήγα.
Σκέφτομαι να μου κάνω κακό.
Πέρυσι σε ένα άλλο φόρουμ που λέγεται insomnia, έγραψα ότι δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του Πανεπιστημίου και ζήτησα συμβουλές για το τι να κάνω. Το μπούλινγκ που δέχθηκα τότε δεν έχει προηγούμενο. Εν ολίγοις μου είπαν ότι
1)μόνο αν πάω και κλαφτώ (και "γλείψω) τους καθηγητές μου θα καταφέρω να περάσω τα υπόλοιπα μαθήματα για το πτυχίο μου
2)ότι είμαι ένας τεμπέλαρος που τρώει τα λεφτά του μπαμπά
3)ότι έχω βρει τι περνάει σήμερα και το κοτσάρω παντού (γκέι, ψυχικά άρρωστος) προκειμένου να τραβήξω την προσοχή
4)ότι θα χρειαστεί να κάνω πιάτσα για να επιβιώσω
5)ότι θα καταλήξω να κοιμάμαι στα πεζοδρόμια
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. Δεν μπορώ άλλο, έχω κολλήσει. Έχω και εγώ εννοείται κάνει τα λάθη μου στο παρελθόν αλλά αυτή η επίθεση ήταν τόσο άσχημη. Δούλευα πρώτη μέρα στη ζωή μου όταν συνέβη αυτό. Γύρισα στο σπίτι και έβαλα τα κλάματα εκείνο το βράδυ. Θέλησα να αυτοκτονήσω γιατί μου μίλησαν τόσο άσχημα.
Είναι οκ να μιλάς έτσι σε κάποιον που ήδη βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού; Να αισθάνεσαι όμορφα με το να τον σπρώχνεις; Δεν ξέρω. Η ιδεοψυχανγκαστική μου διαταραχή έχει πιαστεί από αυτά που μου είπαν τον Ιούνιο και έχει τραφεί. Θεωρώ ότι μου συμβαίνει επεισόδιο PTSD γιατί αναβιώνω καθημερινά το πώς ένιωσα τότε λόγω ανελέητου μπούλινγκ. '
Τι να κάνω; Θέλω τόσο πολύ να αυτοκτονήσω. Έχω περάσει αρκετά, δεν μπορώ άλλο. Κουράστηκα να με κατηγορούν και να με λένε τεμπέλη. Λες και ήθελα εγώ να είναι έτσι σκατά η ζωή μου......