Originally posted by πανος12345
Quote:
Originally posted by danah
Quote:
Originally posted by πανος12345
Quote:
Originally posted by danah
xika Ειμαι στα 22 και εχω χρονια σχεση με τον συντροφο μου.Ειναι διπλα μου σε οποια αποφαση κ αν παρω,αν και ειναι μια σιγουρη απο πλευρας μου αποφαση.Σ\'ευχαριστω πολυ.
Πανο σ\'ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες που μου εδωσες.Εψαξα πολλα και στο διαδικτυο,διαβασα σχεδον ο,τι υπαρχει.Εσυ αυτα τα ξερεις απο κοπελα που εχει κανει?Σ\'ευχαριστω και παλι.
ακριβως οπως εισαι τωρα με το αγορι σου Δαναη βρεθηκα 4 φορες ενωπιον αυτης της αποφασης 2 διαφορετικων δεσμων μου σε διαφορετικα χρονικα διαστηματα
η πρωτη μαλιστα ηταν με ενα κοριτσι 18 ετων που μετα απο λιγους μηνες ξαναμεινε εγγυος ακριβως γιατι η αποξιση ειναι θεραπεια κατα της στειροτητας και οπως λεει και η χικα , ο κυκλος της γυναικας μετα την αποξισηεπηρεαζεται και αλλα
ζει γιαυτο προσεξτε πολυ να μην παθετε τα ιδια!
Εσυ ησουν μαζι με την κοπελα σου κατα τη διαρκεια της επεμβασης?Γενικα ειναι επιπονη διαδικασια?Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πώς αισθανοταν,ποσες ωρες χρειαστηκε κλπ?
xika πιστευω πως ειναι πολυ δυσκολο για την καθε κοπελα να προβει σε μια τετοια ενεργεια..Προσωπικα φοβαμαι παρα πολυ γιατι δεν ξερω τι θα αντιμετωπισω.Ακομη δεν το εχω συνειδητοποιησει..Μπορεις να μου πεις 2-3 πραγματα σχετικα με τη διαδικασια σε παρακαλω?
Δαναη
καθε νεαεμπειρια ειναι λογικο να σου προξενει φοβο και αγχος
Ομως μια αποξιση δεν ειναι τιποτα το περιπλοκο το επωδυνο και το δυσκολο
Διαρκει 1/2 ωρα , εισαι υπο ναρκωση και οταν ξυπνησεις μετα απο λιγη ωρα συνηθως φευγεις ...
Πονας λιγο, οπως καποιες γυναικες πονανε καθε μηνα και παιρνουν μαλιστα και φαρμακα περιμενοντας την περιοδο τους
αλλα ειναι κατι το συνηθισμενο και καλα ανεχτο απο ολες τις γυναικες ...
και τις 4 φορες [2 με διαφορετικη γυναικα] πηγαμε μαζι στο νοσοκομειο η την κλινικη και οχι στην αιθουσαν τοκετου [το χειρουργειο ] και ωσπου να πιω ενα ουισκυ για τα δικα μου νευρα , ερχοτανε η αδελφη και με οδηγουσε κοντα της γιατι ολαειαν τελειωσει
Μην ακους αηδιες για ψυχολογικα προβληματα κλπ
Αυτα ισχουν σε περιπτωσεις που μια γυναικα δεν ξερει τι θελει...
Δεν εχουν να κανουν με την δικη σου περιπτωση...
Εσυ ξερεις τις θες και μην δισταζεις να πας οσο το δυνατον συντομοτερα γιατι ισως τα τελευταια 30 ρονια απο τοτε που πηγα για τελευταια φορα πολλα εχουν αλλαξει και δεν χρειαζεται ισως ουτε καν ολικη ναρκωση ....
πολλοι γυναικολογοι στα πρωτα σταδια της κυησης εφαρμοζουν την αναροφηση που ειναι ακομα πιο ανωδυνη και συντομη ...