Φοβος για οποιοδήποτε άγγιγμα με άνθρωπο
Έχω φρικάρει τη ζωή μου. Δεν ξέρω αν μπορώ άλλο να ζω γενικά. Ήμουν στο φανάρι και ήρθε ένας νεαρός να μας πλύνει το τζάμι και μου δίνει ο φίλος μου λεφτά να του δώσω και όπως του τα δίνω τον ακούμπησα. Ακούμπησα το χέρι του και με έπιασε πανικός τώρα. Τι μπορεί να έχω κολλήσει. Δεν νομίζω να έχω κάποια πληγή στο χέρι αλλά έχω φρικάρει τρελά. Ο φίλος μου με λέει παρανοϊκή. Αυτές τις μέρες πάλι έχω φτάσει σε κακό σημείο ενώ προσπαθούσα να βελτιωθώ. Διάβασα για μια στην Ιαπωνία που δούλευε σε μαγαζί και έριχνε αίμα της στα ποτά. Είπε ότι οι θαμώνες το ζητούσαν αλλά εγώ φρίκαρα. Γενικά δυσκολεύομαι να φάω από έξω και γενικά κάτι εκτός σπιτιού. Φοβάμαι μην έχει ρίξει κάποιος κάτι ή μην έχει γυαλιά. Δεν μπορώ να ανταπεξέλθω. Φοβάμαι το οτιδήποτε με αγγίζει ξένο και ειδικά ξένος άνθρωπος. Φοβάμαι πολύ το ειτζ και ενώ έχω διαβάσει πως κολλάει δεν αντέχω την παραμικρή επαφή με ανθρώπους. Δεν ξέρω τι να κάνω. Υπάρχει περίπτωση να κόλλησα κάτι που ακούμπησα το χέρι του? Φοβάμαι πάρα πολύ με όλα αυτά που ακούω Φοβάμαι μην με κόλλησε κάτι μην με τρύπησε με κάτι και χωρίς να το καταλάβω.