Φοβάμαι ότι έχω κατάθλιψη...
Είμαι στα 27 μου...
ανησυχώ τελευταία ότι έχω κατάθλιψη...
ήμουν πάντα νευρικός, αλλά τελευταία κι ευέξαπτος...κάποιες φορές μπορεί να ξεσπάσω και με ενοχλούν πράγματα όλο και πιο πολύ... πολλές φορές νιώθω κενό, αν με ταράξει κάτι μπορεί να είμαι πεσμένος για μέρες όσο κι αν σκέφτομαι ή πράττω θετικά...
δεν προσέχω τον εαυτό μου, εδώ και δυο-τρεις ξεσάλωσα με το φαγητό χωρίς να με νοιάζει μέχρι τώρα που κατάλαβα ότι έβαλα ελάχιστα κιλά....μοναξιά, νιώθω κάποιες φορές ότι θέλω να κλάψω αλλά δεν μπορώ να κλάψω, δεν έχω να μιλήσω σε κάποιον που όντως θα θελει να ακούσει...
δεν με ευχαριστούν πράγματα όπως παλιά...πχ να επικοινωνώ και να γνωρίζω νέο κόσμο, ή μισ βόλτα στη θάλασσα...δεν έχω όρεξη για χόμπι, ή που παράτησα το κανάλι μου στο youtube ενώ είχα μια συνέπεια...
κάπου εκεί και το οικονομικό, που δεν μου επιτρέπει να κάνω πολλά...μένω σε σπίτι με νοίκι κι οι υποχρεώσεις έρχονται πιο πρώτες από τις επιθυμίες...
χάνομαι τα βράδια στο νετφλιξ κι η μοναδική μου βόλτα είναι με το σκύλο στη φύση...
σήμερα γύρισα για δεύτερη σεζόν σε μια δουλειά που την αγαπώ και είμαι καλός...όμως ένιωθα από μόνος μου να πιέζομαι και να ενοχλούμαι χωρίς λόγο, να γίνομαι απρόσεκτος, ασχέτως αν μου βγαίνει με έναν φυσικό τρόπο να την κάνω αυτή τη δουλειά..
όλα ξεκίνησαν πριν δυο χρόνια όταν είχα στεναχωρεθεί με ένα κακό φλερτ...κάπως σαν να έκανα restart κι άρχισα να ανακαλύπτω όλο και πιο πολύ τη τοξικότητα κι ό,τι δεν ήταν καλό για μένα...κι άρχισα να απομακρύνομαι από πολλούς...
έχω έρθει με κάποιους κοντά στη δουλειά, αλλά και πάλι άλλη μια παρέα της καφετέριας και τίποτα παραπάνω...
σκέφτομαι να ξεκίνησω πάλι ψυχοθεραπεία